Rămâi conectat

Sport

Revolution Academy Alba – propunere pentru amatorii de sport: antrenamente gratuite de kickboxing timp de o lună pentru copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Propunere excelentă pentru iubitorii de mișcare din județ venită în această perioadă dinspre Revolution Academy Alba. Clubul din Cetatea Marii Uniri a demarat o campanie de recrutare a sportivilor pasionați de kickboxing și începând din 1 iulie, timp de o lună, antrenamentele vor fi gratuite pentru copii cu vârste între 7 și 14 ani, acțiune derulată cu sprijinul sponsorului Sergiu Simina, un iubitor al acestui sport.

Ședințele de pregătire sunt prevăzute de trei ori în fiecare săptămână, luni, miercuri și vineri, de la ora 13.00, la terenul sintetic din incinta Bazei Sportive “Fair Play” din Alba Iulia. “Încercăm să impulsionăm orașul cu o nouă alternativă de a face mișcare. Kickboxingul, un sport de contact, unde sportivii se întrec cu lovituri de braț și de picior, este o disciplină ce întărește caracterul și încrederea în sine. Este o șansă pentru copii pentru a cunoaște această frumoasă artă marțială și îi așteptăm la mișcare pe toți cei pasionați”, a transmis Alin Moldovan, reprezentantul Revolution Academy Alba, club afiliat la federația de specialitate kickboxing.

Stopată din cauza pandemiei de coronavirus activitatea Clubului Sportiv Revolution Academy Alba, singurul din județ afiliat la Federația Română de Taekwondo wt și Federația World Mixt Martial Art (secția de kickboxing), a fost reluată în urmă cu puțin timp.

După un an 2019 excelent, cu rezultate extraordinare, respectiv peste 60 de medalii naționale și internaționale, Revolution Academy Alba intenționa să ridice ștacheta performanței în 2020, însă totul s-a prăbușit. A reușit să-l aducă la Alba Iulia pe celebrul luptător Benny Adegbuy, dar evenimentul, programat la mijlocul lunii martie, s-a derulat departe de așteptări, în condițiile în care a coincis cu declanșarea stării de urgență în România și toată nebunia socială ce a urmat.  Așteptarea s-a sfârșit, iar antrenamentele au revenit în prim-plan pentru sportivii din Alba Iulia și Sebeș, pregătirea derulându-se în condiții speciale, în aer liber.

“Ne supunem legislației de distanțare fizică pentru a reduce riscul infectării cu COVID-19. Am pregătit o gamă de antrenamente pentru condiție fizică și mobilitate pentru a putea respecta distanța de 1,5 metri între sportivi”, a transmis Alin Moldovan, reprezentantul clubului înființat în 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea