Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Revolution Academy Alba Iulia, noi secții de pregătire, la Aiud și Teiuș

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Revolution Academy Alba Iulia, club înființat în 2017, cu rezultate extraordinare la nivel național și continental, ce are secții la Sebeș și Alba Iulia, intenționează să se dezvolte. Astfel, activitatea grupării din Cetatea Marii Uniri se îndeaptă și înspre comunitățile din Aiud și Teiuș, cu clase de kickboxing pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani. Alin Moldovan, președintele clubului, dorește legitimarea unui număr cât mai mare de sportivi pe disciplina kickboxing, pentru a reuși să organizeze în zonă, în inima Transilvaniei, cât mai multe turnee rezervate micuților practicanți.

La Aiud avem sprijinul conducerii Liceului Tehnologic și ne vom desfășura activitatea în sala de sport într-un cadru profesional și prietenos, luni și miercuri de la ora 18.30. La Teius, în cadrul Fundației «Emanuel Betania», la sala de sport, vom începe cursurile la ora 18.30, în zilele de marți și joi. Mulțumesc echipei profesioniste de instructori din club, care se preocupă de dezvoltarea tinerilor atât fizic cât și psihic. Mulțumim sponsorilor pentru sprijin: Elis Pavaje, Sergiu Simina, Allegria Hotel, Grin TIM, EFYMARM, Gold Games și Real Med”, a spus Alin Moldovan.

Recent, trei reprezentanți ai Revolution Academy Alba Iulia, Alecsandru Boloage, Miruna Boloage și Mario Gâlea, au fost prezenți pentru un stagiu de pregătire în Ucraina, în stațiunea Bukovel. În lunile anterioare, competitorii de la Revolution Academy au avut rezultate notabile. În Bulgaria, la Sofia, la European Multi Games, cadeții Alexandru Fara și Alexandru Boloage, componenți ai lotului României, și-au testat potențialul într-unul din cele mai puternice concursuri, în fapt satelit al Campionatului European (învingătorii s-au calificat direct la Europenele din Estonia, din 26-27 august). De asemenea, la Campionatul Național de copii și cadeți de taekwondo, clubul din Cetatea Marii Uniri a avut un lot format din 16 sportivi, 14 dintre aceștia urcând pe podium (5 medalii de aur, 6 medalii de argint și trei distincții de bronz), iar Nicoleta Gemănescu a fost desemnată cea mai bună sportivă din țară, la copii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea