Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Revelion 2018 în stil mare, la Domeniile Martinutzi!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fă-ți revelionul 2018 în stil mare, la Domeniile Martinutzi!

La sfârșit de an, vino să-ți faci plinul cu voie bună și distracție pe măsură. Ești un… 🙂 „revelionist” profesionist? Felicitari! Esti calificat automat pentru cel mai tare Revelion, la Domeniile Martinutzi. Distracție cât pentru un an la un party venețian, bucate alese și băuturi nobile, toate… nelimitate.

Open bar! Mai special decât meniul e doar bandul! The Puzzles vin să  cânte și să te încânte cu cântece unul și unul. Așa va fi la Martinutzi ultima noapte din 2017. Iar prima zi din anul nou se lasă tot cu show.

Dacă încă nu ți-ai făcut rezervare, îți dăm motive să nu mai stai pe gânduri. Pentru Revelionul 2018, ai 20.18% discount Last Minute, până pe 28 decembrie.

Totul inclus, toate exclusiviste. The Puzzles LIVE, toata noaptea. Detalii și rezervări la 0730205566


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea