// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Revelion 2018 în Piața Cetății din Alba Iulia: Spectacol de artificii corelate pe muzică, cu tema ”Revelion România Epic”

La Alba Iulia, în noaptea dintre ani (de Anul Nou), se va organiza un spectacol de artificii corelate pe muzică, având ca temă ”Revelion România Epic 2017 – 2018”

Spectacolul piro-muzical va avea loc, la fel ca anii trecuți, în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina și va ține aproximativ zece minute.

Citește și: mesaje de revelion

Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, artificiile vor fi trase pe muzică personalizată, sincronizat, din trei puncte și vor avea efecte simetrice.

Intervalul și frecvența lansărilor va fi de la 0,3 secunde până la trei secunde, corelate pe linia melodică.

De asemenea, în cadrul spectacolelor se vor asigura efecte pirotehnice la înălțime medie, 10 – 30 de metri, efecte pirotehnice la înălțime mare, 30 – 100 de metri și foarte mare, respectiv 100 – 130 de metri.

Localnicii și turiștii sunt așteptați, astfel, după ora 23.30, la un pahar de șampanie în Piața Cetății.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Revelion 2018 în Piața Cetății din Alba Iulia: Spectacol de artificii corelate pe muzică, cu tema ”Revelion România Epic”

  1. dolfi 31.12.2017 la 16:54

    sper sa fie iar muzica de vanghelis ca in ultimii Nspe ani. Artifica fara vanghelis la Alba Iulia ii ca proteveu’ fara singur-acasa de craciun!