Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

MESAJE de SĂRBĂTORI. URARI şi FELICITARI pe care le puteţi trimite prin SMS de Sărbători

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de SĂRBĂTORI. URARI şi FELICITARI pe care le puteţi trimite prin SMS de Sărbători. Felicitare de Sărbători fericite!

Mesajele creștine de sărbători sunt cel mai bun mod în care să le arătați celor din jur aprecierea și gândul bun. Fie că vorbim despre mesaje de sărbători trimise prin SMS de sărbători, de felicitări de sărbători pe hârtie sau de urări de Sărbători făcute pe e-mail sau direct, nu ratați această perioadă a anului pentru a aduce un zâmbet și o bucurie celor care vă sunt dragi: părinți, copii, bunici, prieteni, iubit sau iubită, colegi, șefi, vecini, colaboratori, profesori și lista poate continua.

Pentru că știm cât de greu este să găsești cuvintele potrivite care să reunească felicitările de Sărbători cu gândul bun și urările personalizate, ne-am gândit să vă ajutăm cu câteva idei de mesaje. Acestea fraze vorbesc despre spiritul sărbătorilor, despre ceea ce doriți să transmiteți, însă amprenta dumneavoastră personală nu ar trebui să lipsească din niciun mesaj sau urare pe care o faceți în această perioadă a anului.

Citește și: MESAJE de CRACIUN. URARI de Crăciun. FELICITARI de Crăciun. Urări de Crăciun pe care le puteţi trimite prin SMS de Crăciun celor dragi

-E sărbătoare! Bucură-te de pace și lumină alaturi de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renascș și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

-Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri voi şi cei apropiaţi.

-Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

-Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul vieții!

mesaje de sărbători, urări de sărbători, felicitări de sărbători

-Fie ca în perioada sărbătorilor să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

-Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!

-De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

-Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să coboare asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate! Sărbători Fericite!

Citește și: MESAJE de Paște. URARI de Paște. FELICITARI de Paște pe care le puteţi trimite prin SMS de Paște celor dragi

-Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn și inimă de aur. Acum au cruce de aur și inimă de lemn. Fie ca sfântă sărbătoare să readucă aurul în sufletele noastre. Să aveți parte numai de lumină în inimă și gând. Sărbători fericite!

-În această noapte uită gândurile negre. Ai multe alte nopți în care să te ocupi de ele. Liniștește-ți sufletul și trimite câte un gând frumos către fiecare dintre cei dragi și o să te simți împăcat.

URARI de SARBATORI și FELICITARI de SARBATORI

-E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

-Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de sărbătoare!

-În noaptea sfântă lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ți larg inima, primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

-Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă şi familie!

Citește și: Mesaje de Anul Nou. Urari de Anul Nou. Felicitari de Anul nou. Mesaje de Revelion. Texte frumoase care pot fi trimise prin SMS de Anul Nou

-Fie ca sărbătorile să vă aducă bucurie prin speranţă, spiritul lor prin pace, emoţia prin dragoste.

-Din lumina sărbătorilor și din speranța ce le însoțește, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!

-Farmecul zilelor de sărbătoare să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

-Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă dorim din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

-Fie ca Sfintele Sărbători să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!

-Gândurile mele se îndreaptă către voi de Sărbători. Mi-ați fost alături de-a timpului și vreau să vă doresc să aveți sărbători minunate, cu bucate alese și clipe multe alături de cei dragi.

-Sunteți cele mai importante persoane din viața mea. Vă mulțumesc pentru tot și mi-aș dori din tot sufletul să fim împreună de Sărbători. Vă îmbrățișez cu mult drag și vă urez Sărbători Fericite!

-Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

-Sărbătorile să-ţi aducă un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc şi, dacă se poate, toate la un loc.

-Farmecul zilelor de sărbătoare să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

-Sărăbătorile care vin să îţi aducă speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ţi împlini toate obiectivele, înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ţi le oferă şi pe acel cineva care să te facă să zâmbeşti.

Citește și: MESAJE de 8 martie. URARI de 8 martie. FELICITARI de 8 martie pe care le puteţi trimite prin SMS de 8 martie, ziua femeii

-Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri, voi şi cei apropiaţi.

-Când eram mic/ă, îmi doream cele mai frumoase daruri de sărbători. Acum știu ca cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos, ci sunteți voi. Sărbători fericite! Vă îmbrațișez cu drag.

MESAJE de SARBATORI

-Vă doresc ca sărbătorile sa fie presărate cu bucurii, împlinire sufletească, liniște și sănătate. Vă mulțumesc că existați și că îmi sunteți alături, mamă și tată!

-Dragii mei părinți, voi mi-ați luminat viața și mi-ați arătat drumul cel bun! Vă mulțumesc din suflet pentru sfaturi și pentru dragostea pe care mi-ați oferit-o! Sărbători magice!

-Îți voi pune toată dragostea mea în cadoul de sărbători. Te iubesc și vreau să le petrecem împreună. Sărbători fericite, iubitul meu!

-Draga mea, sunt cele mai frumoase sărbători din viața mea. Lângă tine plutesc de fericire și tot ce îmi doresc este să nu mă trezesc niciodată din acest vis frumos. Sărbători fericite alături de mine! Nu ar fi complete, dacă nu ai fi tu lângă mine. Îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase, iubita mea! Sărbători fericite! Ne așteaptă cea mai frumoasă perioadă din viața noastră. Urmează să petrecem o viața împreună. Te iubesc, dragostea mea! Sărbători fericite!

-Sărbătorile sunt mai frumoase de când ești tu lângă mine. Te iubesc și îți mulțumesc că faci parte din viața mea!

-Sărbători fericite alături de mine și familiile noastre. Ești cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața! Te iubesc!

Citește și: MESAJE de Florii. URARI de Florii. FELICITARI de Florii pe care le puteţi trimite prin SMS de Florii de ziua numelui

-Sărbătorile sunt pline de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!

-Fie ca în perioada sărbătorilor să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

-Sărbători fericite! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă.

-Gânduri bune fug spre tine, sănatate şi mult bine! Sărbători Fericite şi de poveste! Învaţă să culegi din fiecare zi sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi! Sărbători Fericite!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea