Rămâi conectat

Sport

Reunire la Metalurgistul Cugir: portar de la “U” Cluj și FCSB, în pregătiri cu “roș-albaștrii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir, cea mai bună combatantă a Albei în ultimul deceniu, a început pregătirile pentru al 10-lea sezon consecutiv petrecut pe a treia scenă, luni fiind primul antrenament al verii.

Deocamdată “roș-albaștrii” nu au anunțat transferuri, sub comanda antrenorului Lucian Itu, a 4-a vară succesivă la cârma echipei din orașul natal regăsindu-se doar jucători în probe, ce vor fi testați perioada următoare, săptămâna încheindu-se cu un amical contra Industriei Galda de Jos (sâmbătă, 23 iulie).

Principala preocupare a grupării cugirene este identificarea soluțiilor “under”, iar la antrenament s-au prezentat tinerii Vințan (portar, 2003, LPS Sebeș), D. Avram (atacant, 2003, LPS Sebeș, de la respectiva echipă va veni și portarul Ifrim), Muscaliuc (mijlocaș, 2004, fost junior al Cugirului, plecat o perioadă cu familia în Germania), Dragoș Jisa (portar, 2003, originar din Turda, aparține de “U” Cluj, a fost legitimat și la FCSB) și Roland Csapó (portar, 2004, din Zalău, ultima dată la Lotus Felix). Pe lângă plecările lui M. Lupu (Corvinul Hunedoara), L. Contra (contract încheiat), R. Opric (Viitorul Pandurii Tg. Jiu, via UTA Arad), Nicula (Viitorul Dăești) și Haj (vrea să devină student la Cluj-Napoca, curtat și de CS Ocna Mureș), a absentat și tânărul Andriuc (vrea să se concentreze pe școală).

Se poartă discuții cu Bedea (mjjlocaș din Deva, ultima dată la CS Hunedoara), Vasinc (atacant, ex-CS Ocna Mureș, va susține probe în Malta) și M. Domșa (jucătorul de profil ofensiv la care CSU Alba Iulia a renunțat din pricina participării la campionatul de minifotbal).

Foto: Metalurgistul Cugir (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Gala Sportului Județean 2023: Mihaela Blaga (atletism) și Andrei Irimie (powerlifting) – sportivii anului, Volei Alba Blaj – cea mai bună echipă

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Gala Sportului Județean 2023 Mihaela Blaga (atletism) și Andrei Irimie (powerlifting) au fost desemnați sportivii anului, iar campioana Volei Alba Blaj – cea mai bună echipă La Gala Sportului Județean 2023, eveniment desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia și amânat pentru acest an, Mihaela Blaga (atletism, CS Universitar Alba Iulia/ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea