Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Reunire la Metalurgistul Cugir: portar de la “U” Cluj și FCSB, în pregătiri cu “roș-albaștrii”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir, cea mai bună combatantă a Albei în ultimul deceniu, a început pregătirile pentru al 10-lea sezon consecutiv petrecut pe a treia scenă, luni fiind primul antrenament al verii.

Deocamdată “roș-albaștrii” nu au anunțat transferuri, sub comanda antrenorului Lucian Itu, a 4-a vară succesivă la cârma echipei din orașul natal regăsindu-se doar jucători în probe, ce vor fi testați perioada următoare, săptămâna încheindu-se cu un amical contra Industriei Galda de Jos (sâmbătă, 23 iulie).

Principala preocupare a grupării cugirene este identificarea soluțiilor “under”, iar la antrenament s-au prezentat tinerii Vințan (portar, 2003, LPS Sebeș), D. Avram (atacant, 2003, LPS Sebeș, de la respectiva echipă va veni și portarul Ifrim), Muscaliuc (mijlocaș, 2004, fost junior al Cugirului, plecat o perioadă cu familia în Germania), Dragoș Jisa (portar, 2003, originar din Turda, aparține de “U” Cluj, a fost legitimat și la FCSB) și Roland Csapó (portar, 2004, din Zalău, ultima dată la Lotus Felix). Pe lângă plecările lui M. Lupu (Corvinul Hunedoara), L. Contra (contract încheiat), R. Opric (Viitorul Pandurii Tg. Jiu, via UTA Arad), Nicula (Viitorul Dăești) și Haj (vrea să devină student la Cluj-Napoca, curtat și de CS Ocna Mureș), a absentat și tânărul Andriuc (vrea să se concentreze pe școală).

Se poartă discuții cu Bedea (mjjlocaș din Deva, ultima dată la CS Hunedoara), Vasinc (atacant, ex-CS Ocna Mureș, va susține probe în Malta) și M. Domșa (jucătorul de profil ofensiv la care CSU Alba Iulia a renunțat din pricina participării la campionatul de minifotbal).

Foto: Metalurgistul Cugir (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea