Rămâi conectat

Sport

Reunire la Industria Galda de Jos, cu 22 de jucători și obiectiv menținerea în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos, cea mai grăbită dintre competitoarele județene a avut astăzi primul antrenament estival, sub comanda antrenoruluIndustria Galda de Jos Bucurie6i Paul Ciucă regăsindu-se 22 de jucători. 

Plecăm la drum cu aceleași gânduri, să avem un campionat liniștit și fără emoții în privința retrogradării. După ce vom rezolva acest aspect, al menținerii în Liga a 3-a, ne gândim la un loc cât mai sus în clasament„, a declarat antrenorul Paul Ciucă.

*Ștef curtat de Performanța Ighiu

O adevărată problemă pentru Industria este portarul Cătălin Ștef. Acesta s-a prezentat la pregătire, dar nu s-a antrenat, purtând doar discuții cu oficialii găldeni. Ștef este curtat insistent de Performanța Ighiu, nou-promovată în Liga a 3-a, dar mai are încă un an contract cu Industria, formație ce nu renunță la serviciile sale, fără o anumită sumă. În funcție de decizia lui Cătălin Ștef, Industria va demara tratativele pentru un nou portar, o variantă fiind Stănilă (Șurianu Sebeș).

*Tineri de la CS Ocna Mureș

Noutățile s-au numit Cernea (revenit de la FCM Baia Mare), împreună cu tinerii Olălău (Performanța Ighiu), Vonya (FC Micești), Rațiu (ex-Navobi Alba Iulia și Rival Alba Iulia), Mureșan, Lepșa și Dandoș (toți de la CS Ocna Mureș).

Au mai răspuns prezent Necreală, Haiduc, Al. Man, Frențiu, R. Lungu, P. Medrea, Goangă, Voica, Baghiu, A. Câmpean, Bodea, Cioară, Nicoară; au absentat motivat din diverse motive M. Ordean, M. Bogdan, Căt. Ivașcu, Cr. Ivașcu, M. Chirilă, D. Lupșan (învoiți), Apetri (plecat în Germania).

Comparativ cu lotul vechi, D. Stanciu și M. Bota nu s-au mai prezentat.

Primul amical este programat în 11 iulie, acasă cu Viitorul Răhău.

Foto: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea