Ziarul Unirea
 

Reunire fără surprize la Metalurgistul Cugir | Antrenorul Călin Moldovan: “Mizăm pe omogenitate”

Metalurgistul Cugir, una dintre cele trei divizionare terţe pentru care sună goarna luni, are fixată reunirea la ora 15.00, la „Arena Cugir”, la întâiul antrenament nefiind aşteptată vreo achiziţie, excepţie fiind doar câţiva juniori ce vor fi testaţi de antrenorul Călin Moldovan.

O„ţintă” pentru întărirea defensivei, apărătorul Ionuţ Neag (ex-Juventus Bucureşti) a dat curs propunerii venite de la ACS Şirineasa, cu care a semnat un contract pentru trei sezoane şi jumătate. La reunire vor fi prezenţi mijlocaşii Scurtu şi Şuteu (recuperaţi după problemele medicale), iar fundaşul Şt. Radu se va pregăti separat (nefiind restabilit complet). În privinţa modificărilor din efectiv, portarul N. Bănică va rămâne la Metalurgistul, cu toate că, la un moment dat intenţiona să plece, nemulţumit de statutul de rezervă, iar juniorul G. Oltean va fi împrumutat.

*Portarul N. Bănică rămâne sub Drăgana

Ne revedem cu speranţă şi dorinţa unui sezon reuşit, în care ne dorim să continuăm munca bună pe care am realizat-o în tur. Ne bucurăm că suntem cu toţii sănătoşi şi mizăm pe omogenitatea grupului. Vrem ca aprecierile primite în prima parte a campionatului să reprezinte o motivaţie în plus pentru a ne pregăti cât mai bine şi a avea evoluţii cât mai consistente în primăvară”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Primul joc de verificare va fi sâmbătă, 27 ianuarie, în deplasare cu Jiul Petroşani (Liga a IV-a Hunedoara), urmat de tradiţionalul stagiu centralizat, pe plan local, în perioada 30 (31 ianuarie) – 9 februarie. Partidele amicale sunt următoarele: CS Hunedoara (3 şi 9 februarie), „U” Cluj (7 februarie, deplasare), Industria Galda de Jos (17 februarie, locaţie nestabilită), CNS Cetate Deva (14 februarie, acasă), Sănătatea Cluj (24 februarie).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...