Rămâi conectat

Curier Județean

Restricții de circulație la Blaj, până duminică, pe străzile Andrei Șaguna, Ioan Lemeny și Câmpul Libertății

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Consiliul Local al Municipiului Blaj a adoptat, miercuri, o hotarare care asigura cadrul privind buna organizare a Festivalului Blaj aLive, editia a III-a la Blaj, pe Campia Libertatii, in perioada 4 – 7 iunie 2015.

parada torte blajAstfel au fost aprobate restrictii de circulatie, atat in zona de organizare a festivalului, cat si in zona adiacenta Campiei Libertatii, incepand cu data de joi, 4 iunie 2015, ora 12.00, pana in data de duminica, 7 iunie 2015, ora 07.30.

Pentru buna organizare a Festivalului Blaj aLive s-au instituit restrictii de circulatie a autovehiculelor pe strazile: Andrei Saguna, Ioan Lemeny si Campul Libertatii.

Citește și Buget de aproape 500.000 de euro pentru Blaj aLive; În jur de 20 de formații vor concerta pe Câmpia Libertății în 5-6 iunie

Sambata, 6 iunie 2015, incepand cu ora 08.00, pana la ora 16.00, se vor institui restrictii de circulatie a autovehiculelor de la intersectia strazilor Mitropolit Vancea cu strada Iuliu Maniu pana la strada Aurel Vlaicu.
Accesul pietonal pe Campia Libertatii, cu excepţia organizatorilor, invitatilor si participantilor la Festivalul Blaj aLive va fi restrictionat in perioada joi, 4 iunie 2015, ora 13.00 – marti, 9 iunie 2015 ora 17.00.

Pentru situatiile de urgenta ale Spitalului Municipal Blaj, in perioada 4 -10 iunie 2015, elicopterul SMURD va ateriza in alta locatie decat Campia Libertatii, respectiv stadionul de fotbal CSS Blaj din Parcul „Avram Iancu”.

Serviciu Public de Interes Local „Gospodarie Comunala” Blaj a asigurat dezinsectia zonelor verzi de pe Campia Libertatii.

Stadionul CIL Blaj – baza sportiva Veza – domeniul public al municipiului Blaj, va fi rezervat pentru parcari pentru participantii la Festivalul Blaj aLive, incepand cu data de joi, 4 iunie 2015, ora 17.00, pana duminica, 7 iunie 2015, ora 10.00.

Pe durata desfasurarii intregului eveniment organizatorii recomanda ca blajenii sa evite deplasarea cu autoturismul decat in situatiile absolute necesare pentru a se evita blocajele rutiere.

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 11.000 de lei și patru permise de conducere reținute, joi În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea