Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Reprezentaţia despărţirii de fani… *Sâmbătă, la ora 18.00, Volei Alba Blaj – Tomis Constanţa

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevele lui Branko Gajic au sâmbătă, 30 noiembrie, la ora 18.00, ultima reprezentaţie a unui tur excelent, în faţa propriilor spectatori, Volei Alba-Blaj – Tomis Constanţa. O confruntare cu Tomis Constanţa, o veritabilă „umbră” a forţei de altădată reprezintă un simplu test cu asistenţă în Sala „Timotei Cipariu”, celelalte jocuri rămase în 2013 fiind deplasări la Craiova şi Iaşi. „Este un meci de trei puncte, trebuie să ne respectăm statutul şi implicit să ne despărţim frumos, cu o victorie, de publicul nostru remarcabil”, a declarat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

„Sirenele” nu pot emite pretenţii în „Mica Romă”, fiind la ani lumină de ceea ce reprezenta Tomis în voleiul feminin stagiunile trecute. Prezentul înseamnă o formaţie tânără, fără nicio jucătoare din anul precedent, remarcându-se doar coordonatoarea Alice Kapelovies (ce a evoluat la Blaj campionatul anterior), numai înfrângeri în acest tur, cu antrenorul Constantin Alexe, ultimul „mohican” rămas din marea echipă de la malul Mării. Echipa din Alba s-a înclinat în două rânduri în sezonul 2012-2013, în faţa colosului constănţean, un dublu 0-3, însă asistăm la o schimbare de dominaţie în voleiul feminin. Volei Alba-Blaj traversează un moment fericit, poziţionare pe ultima treaptă a podiumului, cu 24 de puncte rezultate din 8 victorii (4 la rând) şi un eşec, derby-ul dintre Dinamo şi Ştiinţa Bacău din această etapă aducând posibilitatea urcării în ierarhie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea