Reprezentantul SC Sport Turism precizează că firma nu are în atribuții curățarea buruienilor de pe zidurile Cetății

Într-un ”Drept la replică” transmis publicației ziarulunirea.ro, reprezentanții firmei SC Sport Turism”, care asigură amenajarea și întreținerea zonelor verzi din Șanțurile Cetății Alba Carolina, fac următoarele precizări privind atribuțiile pe care le au, potrivit contractului încheiat cu Primăria Alba Iulia:

ziduri Cetate”Subscrisa S.C. Sport Turism S.R.L. cu sediul în comuna 23 August, județul Constanța, având contractul de amenajare și întreținere zone verzi pe Lotul I, nr. 18658 din 06.03.2015 încheiat între subscrisă și Primăria Municipiului Alba Iulia, drept urmare a articolului publicat pe site-ul dumneavoastra intitulat „Alba-neagra”cu buruienile de pe zidurile Cetății…” din 26.06.2015 dorim să ne exercităm dreptul la replică:

– Contractul societății pe care o reprezentăm se referă doar la amenajare și întreținere zone verzi de pe Lotul I al orașului Alba Iulia, fără a conține și obligația de a curăța și întreține zidurile Cetății, partea de pavaje, irigații, bazinele cu pești și „lacul cu mormoloci” din Grădina Japoneză.

– Faptul că societatea a curățat zidurile Cetății de buruieni a făcut-o în afara contractului bine stabilit împreună cu primăria.

CITEȘTE ȘI: Primăria Alba Iulia: Firma care asigură întreținerea zonelor verzi din Cetate a curățat buruienile de pe ziduri

– Suma contractului este de 2.000.000 lei, nu de 3.100.000 lei

CITEȘTE ȘI: Primăria Alba Iulia alocă, în 2015, peste 6 milioane de lei pentru întreținerea și amenajarea spațiilor verzi. Banii ajung la trei firme

– Ne exprimăm regretul că lucrările făcute de către Sport Turism, felul în care arată Șanțurile cetății și restul lotului avut în întreținere nu este observat de către cititori și dumneavoastră.

– În vederea unei mai bune colaborări pe viitor rămânem deschiși la informații și declarații pentru a clarifica eventualele situații care pot să apară”.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Așa zis-a Burebista 29 iunie 2015 at 20:24

Trebuie identificat cine are în atribuțiuni curățarea buruienilor, curățarea mătăsii broaștei, etc. Nu cred că primăria nu are un contract de întreținere cu o firmă.
Oricum este exagerat prețul pe care îl plătește primăria pentru serviciile SC Sport Turism. Exagerat. Nu s-a auzit bine? EXAGERAT!

pilu 29 iunie 2015 at 21:45

Bai fratilor daca tot ati avut dreptul la replica de ce nu explicati albaiulienilor de unde pana unde tine Lotul I.
Dar si trantorii sau lipitorii de afise, ca tot una e, de la Primarie trebuiau sa explice mai pe larg cum stau treburile ca doar erau si ei in ecuatie. Eu cred ca habar n-au. Alo, bai Stalin, trezeste-te ca-i vara !

dolfi 29 iunie 2015 at 22:42

bine ca stau lenesii patologici si romanii aia tuciurii pe ajutoare si pomeni si nu-i pune nici dreq la MUNCA. MUNCA Nu, ca-s specie parazitara ocrotita de lege!

Așa zis-a Burebista 1 iulie 2015 at 0:28

S-a-ntâmplat minunea! Au dispărut buruienile! Cine le-a curățat? S-au mișcat adormiții de la primărie? Nu cred. Atunci cine?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...