Rămâi conectat

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia: Firma care asigură întreținerea zonelor verzi din Cetate a curățat buruienile de pe ziduri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia anunță că problema buruienilor care cresc direct din zidurile Cetății Alba Carolina, dându-le un aspect inestetic, sesizată de un localnic, a fost rezolvată și îi roagă pe albaiulieni să apeleze direct la Dispeceratul Municipal de Relații cu Cetățenii, pentru a semnala neregulile.

ziduri CetateÎn urma articolului apărut în publicația dumneavoastră online, (FOTO ȘTIREA TA| Buruieni ”cât casa”, pe zidurile Cetății Alba Carolina: ”Acesta este planul de reîmpădurire al cetății după ce a fost defrișată?”) suntem în măsură să vă comunicăm urmatoarele: problema semnalată a fost rezolvată de SC Sport Turism SRL, societate care asigură amenajarea și întreținerea zonelor verzi de pe acest lot, pe tot parcursul anului.

Vă mulțumim pentru sesizare și vă readucem în atenție că primăria vă pune la dispoziție Dispeceratul Municipal de Relații cu Cetățenii. Puteți transmite orice problemă sesizată la numărul 0258/819462”, precizează reprezentanții administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO 1-2 martie 2024: Fărșangul de la Rîmetea, tradiţie populară la lăsarea secului, la prinderea Postului Paştelui. PROGRAMUL

Ziarul Unirea

Publicat

în

1-2 martie 2024: Fărșangul de la Rîmetea, tradiţie populară la lăsarea secului, la prinderea Postului Paştelui. PROGRAMUL Rîmetea, unul dintre cele mai frumoase sate din Transilvania este prima localitate rurală din România care a fost distinsă din partea Comisiei Europene cu premiul „Europa Nostra” pentru conservarea patrimoniului cultural și arhitectonic (1999) și Destinația Anului 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea