Rămâi conectat

Ştirea Ta

Reguli vechi şi reguli noi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Întâlnirile între ea şi el au fost şi vor rămâne peste timp modalitatea cea mai bună ca cei doi să vadă dacă există acel ceva care să îi ducă spre formarea unui cuplu. Ceea ce s-a schimbat însă de-a lungul anilor au fost regulile acestui „joc” al întâlnirilor. Multe dintre vechile obiceiuri nu mai sunt valabile pentru că lumea a adoptat un stil nou de viaţă, unul în care femeia este independentă, financiar şi emoţional, dar asta nu înseamnă că nu există şi persoane tradiţionaliste care încă ţin la aceste „cutume”. Iată câteva exemple în acest sens:
lNU face sex de la prima întâlnire, dar fii pregătită pentru a treia – Când vine vorba de momentul potrivit pentru a face sex cu un partener nou „regula” este puţin confuză. În cazul celor care nu îşi doresc neapărat o relaţie pe termen lung, tentaţia de a ajunge în pat rapid este tot mai mare. Pare destul de artificial să-ţi impui să aştepţi un anumit număr de întâlniri ca să faci sex. O regulă nouă: lasă chimia să lucreze între voi şi acceptă ca sexul să fie un act firesc – indiferent că se întâmplă după o săptămână, o lună sau mai mult. Dacă simţi că el se aşteaptă să acţionaţi mai repede scapă de presiune şi eventual de el. Pe de altă parte, dacă tu te simţi pregătită şi el nu pare să înţeleagă asta ar fi bine să mergi mai departe, pentru că este evident că voi doi nu prea vă sincronizaţi. Instinctul şi dorinţele ar trebui să fie cele după care să acţionezi, nu timpul.
lO femeie nu trebuie niciodată să invite un bărbat la întâlnire – Această regulă datează de pe când femeia trebuia să plece capul, când trebuia să se ştie că cel care deţine puterea e bărbatul… Lucrul ăsta însă s-a schimbat! O regulă nouă: Dacă întâlneşti un tip drăgut cu care ai vrea să te mai vezi nu ai niciun motiv pentru care să nu-i ceri asta. Trebuie însă ca şi „invitatul” să răspundă, nu te descuraja însă dacă te loveşti de un refuz, balta e plină de peşte! Ţine cont de faptul că dacă tipul se teme de curajul tău, nu merită să-ţi pierzi timpul cu el, dacă însă este şi el interesat să te mai vadă se va bucura că l-ai scutit de povara de a te invita.
lNu discuta despre fostul partener, la o întâlnire – E adevărat că nu se merită să îţi petreci întâlnirea rememorând un eşec. Ideea de a refuza să discuţi depre trecut este însă demodată, iar tu trebuie să te arăţi deschisă şi sinceră şi să nu te comporţi ca şi cum trecutul tău este un subiect taboo. O regulă nouă: abordează în discuţie relaţiile tale anterioare într-un mod în care să transmiţi aşteptările de la noua relaţie.
lEvită să discuţi la întâlnire despre subiecte sensibile, precum religia sau politica – Pe vremea când s-a împământenit această regulă, oamenii cu viziuni puternice erau discreditaţi. O regulă nouă: Chiar dacă obiectivul întâlnirii tale nu este să afli cu cine a votat el la alegerile din toamnă, este esenţial să-i cunoşti părerile şi modul de gândire, ca să poţi să îţi dai seama dacă vă potriviţi sau nu.
lBărbatul plăteşte întotdeauna – În trecut aproape toţi bărbaţii câştigau mai bine decât femeile, astăzi însă situaţia e diferită, multe reprezentante ale sexului frumos au un venit mai mare decât partenerul de întâlnire. O regulă nouă: În general plăteşte cel care vine cu propunerea de întâlnire dar depinde foarte mult şi de modul în care se derulează aceasta. Bazează-te mai mult pe instinctele tale atunci când vine vorba notei de plată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Giratoriu ”capcană” în Alba Iulia: Șoferii ”încucați” de noile măsuri în trafic, au uitat regulile de circulație și au blocat intersecția Dacă până nu demult Alba Iulia era ”împânzită” de giratorii, odată cu dispariția lor în urma lucrărilor de mobilitate, șoferii din Alba se pare că au dat uitării regulile de circulație și prioritățile în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea