Rămâi conectat

Ştirea Ta

Reguli vechi şi reguli noi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Întâlnirile între ea şi el au fost şi vor rămâne peste timp modalitatea cea mai bună ca cei doi să vadă dacă există acel ceva care să îi ducă spre formarea unui cuplu. Ceea ce s-a schimbat însă de-a lungul anilor au fost regulile acestui „joc” al întâlnirilor. Multe dintre vechile obiceiuri nu mai sunt valabile pentru că lumea a adoptat un stil nou de viaţă, unul în care femeia este independentă, financiar şi emoţional, dar asta nu înseamnă că nu există şi persoane tradiţionaliste care încă ţin la aceste „cutume”. Iată câteva exemple în acest sens:
lNU face sex de la prima întâlnire, dar fii pregătită pentru a treia – Când vine vorba de momentul potrivit pentru a face sex cu un partener nou „regula” este puţin confuză. În cazul celor care nu îşi doresc neapărat o relaţie pe termen lung, tentaţia de a ajunge în pat rapid este tot mai mare. Pare destul de artificial să-ţi impui să aştepţi un anumit număr de întâlniri ca să faci sex. O regulă nouă: lasă chimia să lucreze între voi şi acceptă ca sexul să fie un act firesc – indiferent că se întâmplă după o săptămână, o lună sau mai mult. Dacă simţi că el se aşteaptă să acţionaţi mai repede scapă de presiune şi eventual de el. Pe de altă parte, dacă tu te simţi pregătită şi el nu pare să înţeleagă asta ar fi bine să mergi mai departe, pentru că este evident că voi doi nu prea vă sincronizaţi. Instinctul şi dorinţele ar trebui să fie cele după care să acţionezi, nu timpul.
lO femeie nu trebuie niciodată să invite un bărbat la întâlnire – Această regulă datează de pe când femeia trebuia să plece capul, când trebuia să se ştie că cel care deţine puterea e bărbatul… Lucrul ăsta însă s-a schimbat! O regulă nouă: Dacă întâlneşti un tip drăgut cu care ai vrea să te mai vezi nu ai niciun motiv pentru care să nu-i ceri asta. Trebuie însă ca şi „invitatul” să răspundă, nu te descuraja însă dacă te loveşti de un refuz, balta e plină de peşte! Ţine cont de faptul că dacă tipul se teme de curajul tău, nu merită să-ţi pierzi timpul cu el, dacă însă este şi el interesat să te mai vadă se va bucura că l-ai scutit de povara de a te invita.
lNu discuta despre fostul partener, la o întâlnire – E adevărat că nu se merită să îţi petreci întâlnirea rememorând un eşec. Ideea de a refuza să discuţi depre trecut este însă demodată, iar tu trebuie să te arăţi deschisă şi sinceră şi să nu te comporţi ca şi cum trecutul tău este un subiect taboo. O regulă nouă: abordează în discuţie relaţiile tale anterioare într-un mod în care să transmiţi aşteptările de la noua relaţie.
lEvită să discuţi la întâlnire despre subiecte sensibile, precum religia sau politica – Pe vremea când s-a împământenit această regulă, oamenii cu viziuni puternice erau discreditaţi. O regulă nouă: Chiar dacă obiectivul întâlnirii tale nu este să afli cu cine a votat el la alegerile din toamnă, este esenţial să-i cunoşti părerile şi modul de gândire, ca să poţi să îţi dai seama dacă vă potriviţi sau nu.
lBărbatul plăteşte întotdeauna – În trecut aproape toţi bărbaţii câştigau mai bine decât femeile, astăzi însă situaţia e diferită, multe reprezentante ale sexului frumos au un venit mai mare decât partenerul de întâlnire. O regulă nouă: În general plăteşte cel care vine cu propunerea de întâlnire dar depinde foarte mult şi de modul în care se derulează aceasta. Bazează-te mai mult pe instinctele tale atunci când vine vorba notei de plată.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 9 august 2022, în municipiul Sebeș, la intersecția dintre străzile Sava Henția și Aleea Parc.

Potrivit cititorului ziarulunirea.ro care a trimis fotografiile pe adresa redacției, evenimentul rutier s-a petrecut din cauza unei neacordări de prioritate.

Poliția nu a intervenit în cazul de față, întrucât șoferii au încheiat o constatare amiabilă al acestui accident.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, nici o persoană nu a fost rănită în urma impactului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Lucrările desfășurate pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș au pus în încurcătură cetățenii din oraș care locuiesc în această zonă.

O femeie din localitate a expus problema în mediul online, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Am semnalat in privat Primaria Municipiului Sebes in legătura cu lucrările efectuate pe strada Dorin Pavel, însă nu am primit nici un raspuns.

Elit - Gustul Desăvârșit

De mai bine de doua săptămâni nu mai lucrează nimeni.

Groapa imensa e lăsată nesemnalizată de atunci, pe trotuare abia se poate circula pe jos, nu mai vorbim de intrat cu mașina in curte…”, a fost mesajul postat de femeie, pe pagina sa de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Din lipsă de locuri de parcare, un șofer din Alba a învățat să joace șotron cu mașina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din lipsă de locuri de parcare, un șofer din Alba a învățat să joace șotron cu mașina

Inspirat de lipsa locurilor de parcare din zona Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia, un șofer din Alba s-a decis să-și oprească autoturismul într-un loc mai aparte.

Așa cum se poate observa și într-o fotografie trimisă de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, șoferul și-a parcat mașina pe locul de șotron amenajat de către autorități pe bulevard.

Numărul limitat de locuri de parcare din orașul nostru i-a împins pe mulți șoferi să devină inventivi, mulți alegând locuri din ce în ce mai neconvenționale.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea