Rămâi conectat

Actualitate

Recunoaștere pentru Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 30-31 0ctombrie 2014, a avut loc la București Conferința Națională pentru valorizarea programelor ”Învățare pe tot parcursul vieții”, ”Tineret în acțiune” și ”Erasmus +”, eveniment la care au participat și reprezentanți ai  Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.

ErasmusPotrivit unui comunicat remis presei de prof. Sînc Carmen, directorul instituției de învățămnt din Alba Iulia, “evenimentul  s-a desfășurat sub numele ”Învață și dă mai departe” și în cadrul secțiunii ”Învățarea și impactul organizațiilor” , Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia, reprezentat de prof. Trif Eleonora și prof. Henegariu  Camelia, și-a prezentat activitatea educativă școlară și extrașcolară, proiectele LLP și TiA pe care le-a desfășurat , impactul lor la nivelul  instituției, al participanților – elevi, părinți – , al comunitatii, dar și la nivel  european. Exemplele de bune practici prezentate au fost recompensate cu o diplomă de către Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, organizatoarea evenimentului.

“Este important de menționat faptul că au fost invitate să susțină prezentări doar 16 instituții din întreaga țară, ONG-uri  și unități școlare, în fața unui auditoriu de 200 persoane, compus din reprezentanți ai consiliilor județene, instituțiilor prefectului și inspectoratelor școlare județene .

A fost o onoare să putem prezenta activitatea educativă formală și informală desfășurată de cadrele didactice ale colegiului la nivel local, județean, național dar și internațional, cu sprijinul instituțiilor de conducere locale, activitate în urma căreia am primit  titlul de Școală Europeană 2010-2013 și 2013-2016”, a decalarat prof. Sînc Carmen.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea