Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Rectificare bugetară la Consiliul Județean Alba: 19 școli din 13 localități primesc peste 200.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

19 școli din 13 localități din județul Alba primesc bani de la Consiliul Județean, la rectificarea bugetară, pentru cheltuielile cu personalul și pentru bunuri, servicii și întreținerea curentă a unităților de învățământ special.

Consilierii județeni din Alba au aprobat, joi, proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba și a bugetului local al Judeţului Alba, pe anul 2017.

Bugetul general al Judeţului Alba, rectificat pe anul 2017, se stabileşte în sumă de 454.951.000 de lei lei.

Cheltuielile rectificate pentru activitatea „Învăţământul preuniversitar de stat – învăţământul special”, pe anul 2017, se stabilesc în sumă de 12.721.000 de lei.

Repartizarea sumei de 12.721,70 mii lei este următoarea:

– Centrului Școlar de Educație Incluzivă Alba suma de 4.037,47 mii lei

– Cheltuielile rectificate pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Alba pe anul 2017 sunt în sumă de 2.808,04 mii lei.

– Cheltuielile rectificate pentru Învățământ special integrat în învățământul de masă, suma de 5.877,19 mii lei.

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I nr.1003/18.12.2017 s-a publicat Hotararea Guvernului nr.899/14.12.2017 privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanțarea cheltuielilor de personal, inclusiv a sumelor prevăzute prin hotărâri judecatorești având ca obiect acordarea unor drepturi de natură salarială stabilite în favoarea personalului din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, inclusiv pentru învățământul special și centrele județene de resurse și asistență educațională, conform căreia Județului Alba i-au fost alocate sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată în sumă de 208.000 de lei pentru finanțarea cheltuielilor de personal, inclusiv a sumelor prevazute prin hotarari judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului din invatamantul special si centrele judetene de resurse si asistenta educationala din care:

129.000 de lei pentru finantarea cheltuielilor cu salariile, sporurile, indemnizatiile si alte drepturi salariale in bani, stabilite prin lege precum si contributiile aferente acestora

79.000 de lei pentru asigurarea sumelor necesare platii transelor aferente hotararilor judecatoresti avand ca obiect acordarea unor drepturi de natura salarială.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan: Județul Alba merită mai mult! Oamenii din Alba merită să trăiască mai bine! Corneliu Mureșan, fostul subprefect al județului, candidează din partea Partidului Social Democrat pentru funcția de președinte al Consiliul Județean Alba. Corneliu Mureșan este un tânăr antreprenor cu experiență în management, dar și în administrația județeană. De profesie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea