Răzvan Burleanu, reales președinte al Federației Române de Fotbal, pentru un mandat, până în 2022 | Ionuț Lupescu, marele învins al alegerilor!

Răzvan Burleanu este vechiul și noul președinte al Federației Române de Fotbal, în urma alegerilor de astăzi, iar Ionuț Lupescu este marele învins al scrutinului pentru cea mai înaltă funcție a fotbalului românesc, contracandidatul său câștigând din primul tur.

UPDATE: Mihai Dăscălescu a fost reales în componența Comitetului Executiv al FRF, ca și reprezentant al Ligii a 3-a, pentru un mandat ce va dura până în 2022 (Călin Cojocaru – Național Sebiș retrăgându-și candidatura). 

„Mă bucur că sunt în echipa câștigătoare, am fost un susținător al proiectelor propuse de Răzvan Burleanu. Pentru următorii 4 ani vrem să dezvoltăm Liga a 3-a, care trebuie să devină piramida fotbalului românesc. Mă bucur că reprezentanții fotbalului din Alba au fost alături de echipa Răzvan Burleanu”, a declarat Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia.

Răzvan Burleanu și-a surclasat adversarii, obținând o victorie categorică, cu 66,1 din sufragii, iar „Generația de Aur” a primit o grea lovitură sub centură!

Membrii afiliați au votat pentru continuitate în fruntea FRF, iar viitorul fotbalului românesc rămâne pentru încă un mandat în mâna echipei lui Răzvan Burleanu, ce conduce FRF din 2014, după plecarea lui Mircea Sandu.

Rezultate oficiale: Răzvan Burleanu – 168 de voturi; Ionuţ Lupescu – 78 de voturi; Marcel Puşcaş – 8 voturi; Ilie Drăgan – 0 voturi.

Din Alba au votat șase persoane, iar curentul a indicat o opțiune „pro” Burleanu, în același timp alegerile fiind importante pentru județ, întrucât Mihai Dăscălescu (Unirea Alba Iulia) vrea să mai rămână încă 4 ani în  Comitetul Executiv, din partea Ligii a 3-a.

Chiar dacă au fost patru candidaturi pentru șefia FRF, lupta s-a între Răzvan Burleanu (președinte din 2014) și Ionuț Lupescu (component al “Generației de Aur”, fost oficial al UEFA), pe listă mai aflându-se Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan.

 Bătălia pentru scaunul de președinte a dominat anul 2018 în fotbalul mioritic, campania electorală fiind una murdară, cu atacuri și dezvăluiri, un arsenal de acuze iscat între cei doi protagoniști ai scrutinului. Echipa Națională nu merge în Rusia, dar noi, avem “Mondialul” pentru putere! La FRF au votat 254 din cele 256  de cluburi afiliate la FRF.

Sursa foto: Gazeta Sporturilor

Dan HENEGAR

4 Comentarii

Corleone 18 aprilie 2018 at 21:55

Mafia a votat mafia! Acum stiti de ce la noi „folbalul” se joaca cu tribunele aproape goale … iar performanta a aproape de ZERO.
Azi ati aruncat la gunoi o generatie (de Aur) care a facut cinste tricolorului romanesc si ati instituit dinastia imposturii … a minifotbalului! Minionilor!

Ionut 19 aprilie 2018 at 7:16

De aici inainte hotie pe fata ,nu pe la spate,ca pana acum,pentru Unirea impotriva celorlalte echipe de lga 3 din judet,ca altceva ce sa faca Dascalescu.

spetsnaz 19 aprilie 2018 at 14:27

Burleanu reales la al F.R.F. congres !!! „Traiasca” mafia !!! O sa mai iasa colonia Romania din c***t,in orice domeniu,cand o zbura porcii pe sus.

dani bre 20 aprilie 2018 at 21:23

ci va bagati bre?v-am ciuruit!asa-i bre daniel breaz? ma bucur ca suntem din acelasi aluat..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...