Rareş Moga şi Apetri, foarte aproape de Industria Galda | Divizionara terţă, primul amical al iernii, la Cricău, cu Navobi Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Mijlocaşii Rareş Moga (ex-Performanţa Ighiu) şi Alin Apetri (s-a despărţit de Unirea Alba Iulia) sunt la o semnătură distanţă de a evolua în retur la Industria Galda.Suntem foarte aproape să ne înţelegem cu cei doi jucători, mai sunt mici detalii de pus la punct„, a precizat antrenorul Paul Ciucă. Înregimentarea celor doi ar ridica la trei numărul achiziţiilor realizate în intersezon de ocupanta ultimei trepte a podiumului, după Marius Cristea (Performanţa Ighiu).

Divizionara terţă este recunoscută pentru faptul că revitalizează jucători ce au avut probleme, sub comanda lui Paul Ciucă renăscând jucători precum Paul Păcurar sau Silviu Mureşan.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Rareş Moga (23 de ani) a abandonat pentru o anumită perioadă activitatea competiţională, după ce a promovat în eşalonul terţ cu Performanţa Ighiu, muncind în Marea Britanie. „Ţuchi” Apetri a semnat în vară cu Unirea Alba Iulia, unde a jucat în tur sub comanda lui Adorian Himcinschi, dar şi-a reziliat de curând înţelegerea, fotbalistul polivalent mai evoluând în 2015 la Industria.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Industria Galda va susţine sâmbătă, la ora 14.00, la Cricău, primul amical al iernii, cu Navobi Alba Iulia, locul secund în Seria întâi a Ligii a 5-a. Tot mâine, dar la ora 11.00, Metalurgistul Cugir, o altă divizionară terţă, va juca la Petroşani, cu Jiul (Liga a IV-a Hunedoara).

 

Dan HENEGAR