Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Rapid – Volei Alba Blaj 0-3, în prima semifinală a Diviziei A1, victorie uriașă a campioanei! Miercuri, al doilea duel, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victorie uriașă a campioanei Volei Alba Blaj, scor 3-0 (25-19, 25-17, 25-18) în primul duel al semifinalei din Divizia A1.

Echipa din „Mica Romă” a făcut un meci perfect,  a predat o lecție de volei formației giuleștene în doar 83 de minute și are șansa uriașă să tranșeze calificarea în ultimul act miercuri, în fața fanilor!

Având în blocaj principala armă (15-2, raportul la final!), vizitatoarele au dominat confruntarea orgoliilor contra echipei conduse de legendarul Darko Zakoc.

 În primul set Blajul s-a aflat mereu în față, iar Rapidul a reușit doar să egaleze în câteva rânduri. Al doilea parțial s-a dovedit o demonstrație de forță, cu diferențe neverosimile, 7-0, 11-2 și 15-3 în favoarea echipei din Alba care a fost de neoprit. În setul trei, gazdele au părut că vor pune mai multe probleme, grație schimbărilor tactice făcute, la fel ca în sfertul decisiv cu CSM București, de Darko Zakoc. Cu Nika Markovic pe post de universal, în locul Ioanei Baciu, Rapid a condus chiar și cu 3 puncte (10-7), însă jocul giuleștencelor a fost „citit” de Stevan Ljubičić. Tehnicianul campioanei le-a trimis în teren pe Raisa Ioan și Britt Rampelberg, iar în noua așezare tactică Volei Alba Blaj a tranșat practic setul destul de rapid. Blăjencele au revenit de la 10-12 la 17-12, cu 7 puncte la rând și au rezolvat un meci în care au etalat una dintre cele mai bune prestații din acest sezon. Drussyla Costa 19 puncte și Katarina Jovic 18 au fost principalele realizatoare ale oaspetelor.

La Rapid, cele mai multe puncte au fost trecute în dreptul Nikăi Markovici, 17. Meciul doi are loc miercuri, 10 aprilie, ora 18.00, în „Alba Blaj” Arena. În cazul în care va fi nevoie de un meci decisiv, acesta va avea loc la București, pe 13 aprilie. În funcție de televizări, datele de disputare ar putea suferi modificări.

În cealaltă semifinală, în primul meci, CSM Târgoviște – CSO Voluntari 1-3.

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 18 puncte (două cu blocajul), Lora Kitipova – două, Jovana Kocić – 4 (3 cu blocajul), Bogumila Biarda – 6, Drussyla Costa – 19 (4 cu blocajul), Nneka Onyejekwe – 9 (6 cu blocajul), Paula Partnoi (libero); au mai intrat Britt Rampelberg (l), Raisa Ioan; Iarina Axinte, Isidora Kockarević, Iman Isanović, Daria Oceanic. Antrenor Stevan Ljubičic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea