Rămâi conectat

Sport

Rapid Bucureşti – Volei Alba-Blaj 0-3 *Prima victorie din 2014 pentru Branko Gajic

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa lui Branko Gajic a reuşit prima victorie din 2014, în deplasare cu Rapid Bucureşti, scor 3-0 (25-13, 25-12, 25-13), meci contând pentru etapa a 14-a a Diviziei A1 la volei feminin. Blăjencele s-au reabilitat astfel pentru eşecul cu Ştiinţa Bacău, făcând un util antrenament în perspectiva duelurilor dificile de săptămâna viitoare: miercuri, 29 ianuarie, acasă cu CSM Târgovişte, respectiv în weekend derbyul pentru locul secund, cu Dinamo. „Sunt mulţumit pentru atitudine şi evoluţia fetelor. Echipa a tratat foarte serios întâlnirea, am reintrat pe drumul normal, ne-am atins scopul. A fost foarrte bine pentru noi că am avut un adversar mai lejer, fapt care ne-a permis să apelăm la toate jucătoarele din lot. Acum important este meciul cu Târgovişte, peste 3 zile, un adversar de alt nivel„, a declarat antrenorul Branko Gajic (Volei Alba-Blaj).

*Diferenţă de valoare

Blăjencele şi-au atins scopul şi au câştigat cele trei puncte aşa cum şi-au propus în minimum de seturi, diferenţa de valoare dintre ocupanta poziţiei a treia şi nou-promovata penultima clasată fiind netă. Trupa lui Gajici are 35 de puncte, din 12 succese şi două eşecuri şi are în faţă zilele viitoare examene de o altă factură. De altfel, în ultimul set, antrenorul vizitatoarelor şi-a permis să ruleze întregul lot.

Volei Alba Blaj a mizat pe Adina Salaoru, Luminiţa Trombiţaş, Miroslava Kijakova, Vali Rusu, Millagros Collar, Roxana Ivanov, Katija Medved; mai intrând Florencia Busquets, Adriana Dudnic, Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Ramona Rus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea