Radu Cibu, jucător la Viitorul Spicul Daia Română: „Dreptatea mea unde este domnilor de la AJF? Am fost lovit la Șpring, am fractură de piramidă nazală!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Scandalul petrecut la Șpring, la partida dintre Euro și Viitorul Spicul Daia Română, în care arbitrul Mihai Domșa a fost agresat de o parte dintre jucătorii adverși, se devoalează pe zi ce trece. Împotriva fraților Ciucă, Comisia de Disciplină a AJF Alba a dictat sancțiuni record, dar în același timp clubul dăian acuză AJF Alba pentru modul cum a judecat cazul. Jucătorul Radu Cibu, care după incidentele de pe teren, a fost transportat cu ambulanța la Sebeș, alături de centralul aiudean și Andrei Miclea, susșine că a fost lovit cu pumnul de Florin Ciucur, oficialul gazdelor, care i-a provocat o fractură de piramidă nazală, dar AJF Alba nu a dictat sancțiunile firești.

*”Ciucur m-a lovit cu pumnul! Vreau dreptate”

În calitate de jucător la Viitorul Spicul am fost pe teren în timpul evenimentelor de duminică petrecute la Șpring. Vreau să spun că eu nu am agresat pe nimeni, nici măcar arbitrul, doar l-am ajutat pe Horea Ciucă să se ridice de jos după o încăierare. După calmarea spiritelor, când arbitrul era la vestiar, oficialul gazdelor Ciucur Florin, venind din afara terenului (el fiind dincolo de gard în timpul meciului), a venit spre mine și m-a lovit cu pumnul, menționând că eu am provocat tot scandalul petrecut în teren. În urma acestei lovituri m-am ales cu fractură de piramidă nazală, o sub-luxație al unui dinte, buza de sus umflată groaznic (puteți vedea și în poză). Aceste lucruri le pot demonstra printr-un certificat medico-legal. Oare dreptatea mea unde este? Oare domnul arbitru de ce nu a scris în raport că am fost lovit? Oare cei de la AJF de ce nu s-au interesat de situația celor 3 victime care au fost duse de urgență la spital. Echipa Viitorul s-a ales cu amenzi de 5000 și ceva de lei, plus penalizare de joc -record- a doi jucatori, pe când cei de la Șpring au scăpat cu o amendă de doar cu 200 de lei.. Să fie dreptate pentru toată lumea, asta îmi doresc eu… VREAU DREPTATE!„, este mesajul trimis de Radu Cibu, echipierul formației Viitorul Spicul Daia Română.

ELIT

Citește și: Horea Ciucă, după decizia Comisiei de Disciplină a AJF Alba, în cazul „Mihai Domșa-Viitorul Spicul Daia Română”: „Just pentru mine, injust pentru Paul!”

Dan HENEGAR

3 Comentarii

Florin Popescu 16 mai 2018 at 15:03

Domnule jucător, aveți posibilitatea de a formula plângere penală împotriva persoanei care v-a lovit. Dumneavoastră afirmați că arbitrul se afla la vestiar în momentul în care ați fost lovit, așadar nu a văzut că ați fost victima unei agresiuni și probabil din acest motiv nu a consemnat acest aspect în raportul de arbitraj. Arbitrul în acel moment nu știa cum să scape el de violențele lui Horea Ciucă, dar probabil că acest lucru l-ați uitat. Toți cei implicați în aceste evenimente reprobabile trebuie să răspundă sportiv, civil și penal pentru faptele lor.

DEMETER IOAN 16 mai 2018 at 21:01

Aceasta este decizia Comisiei de disciplina cu referire la jocul Euro sprig – Spicul Daia Romana ;

Clubul ACS Viitorul Spicul 2014 Daia Română (liga a IV-a) – pierde jocul cu scorul de 3-0 (forfait), în favoarea AS Euro Șpring (etapa 26) și penalitate sportivă clubului ACS Viitorul Spicul 2014 Daia Română: 3.000 lei, conf. art. 83.6 din RD;
Clubul ACS Viitorul Spicul 2014 Daia Română (liga a IV-a) – penalitate sportivă: 60 lei, conf. art. 78.a din RD;
Clubul ACS Viitorul Spicul 2014 Daia Română (liga a IV-a) – penalitate sportivă: 100 lei, conf. art. 58 din RD;
„Clubul AS Euro Șpring (liga a IV-a) – penalitate sportivă: 100 lei, conf. art. 58 din RD;
Clubul AS Euro Șpring (liga a IV-a) – penalitate sportivă: 100 lei, conf. art. 83.1.c din RD;
Ciucă Paul, jucător la ACS Viitorul Spicul 2014 Daia Română (liga a IV-a) – 1 (unu) an și 2 (două) luni suspendare și penalitate sportivă: 1.000 lei, conf. art. 65.e din RD;
Ciucă Horea Constantin, jucător la ACS Viitorul Spicul 2014 Daia Română (liga a IV-a) – 2 (doi) ani suspendare și penalitate sportivă: 1.500 lei, conf. art.: 65.e, coroborat cu articolele: 65.d, 63.2.4.a, 53.4.a și 45 din RD.’

DEMETER IOAN 16 mai 2018 at 21:36

In calitate de reprezentant ales al echipelor din Liga a IV-a in Biroul AJF Alba, am sa solicit oficial printr-o adresa Comisiei de disciplina de pe langa AJF Alba, daca la judecarea cazului pe langa rapoartul de arbitraj au fost audiate persoanele implicate (arbitrii, observator, oficiali, responsabilul cu oamenii de ordine din partea gazdelor), respectiv cei doi jucatorii transportati in aceeasi ambulanta cu arbitru la Spital.

Comentariile sunt oprite