Horea Ciucă, după decizia Comisiei de Disciplină a AJF Alba, în cazul „Mihai Domșa-Viitorul Spicul Daia Română”: „Just pentru mine, injust pentru Paul!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Dan HENEGAR

14 Comentarii

Dany 15 mai 2018 at 22:45

Renunta la cariera de jucator? Vai de mine! Mai degraba infractor?

Alex 16 mai 2018 at 8:17

Cam putin a primit ” marele formator de jucatori si echipe” avand in vedere comportamentul lui de la meciurile anterioare si antecedentele din iarna. Exclusi din viata sportiva pe viata merita acesti „profesori”. Exemple pentru copii nostri.

Gogu 16 mai 2018 at 8:47

La mintea ta probabil ca Paul ar trebui declarat „sportivul anului”.Baiete ,capul in nisip ca strutul……..

Fluiericea 16 mai 2018 at 10:36

Dar arbitru nimic?

Florin Popescu 16 mai 2018 at 10:44

Mihai Domșa să formuleze plângere penală împotriva celor doi Ciucă precum și împotriva celorlalți jucători de la Daia care l-au lovit. Violența nu are ce căuta în sport. Locul infractorilor este în PUȘCĂRIE!

Dany 16 mai 2018 at 10:47

Ce sa-ti zic, formator de jucatori. Ce sa-i invete Golanul ala eventual cum se da cu pumnul in adversari, ca in arbitri sunt cam mici. Intelect= 0.

Mosu 16 mai 2018 at 21:24

Uite ca exista si onoare. Un om care a gresit si a putut sa zica iertare. Cu totii o dam in bara dar putini avem puterea sa ne asumam. Imi pare rau ca traim intr o lume in care oamenii slabi sunt impinsi in fata si cei care incearca sa faca lucruri altfel si sa fie demni sunt trasi in jos. Asa a fost mereu. Unu care n are liceul si care nu i bun nici de o meserie, munca cinstita la noi in Romania e pus ministru sau se face primar …E sinistru.

Mosu 16 mai 2018 at 21:26

ite ca exista si onoare. Un om care a gresit si a putut sa zica iertare. Cu totii o dam in bara dar putini avem puterea sa ne asumam. Imi pare rau ca traim intr o lume in care oamenii slabi sunt impinsi in fata si cei care incearca sa faca lucruri altfel si sa fie demni sunt trasi in jos. Asa a fost mereu. Unu care n are liceul si care nu i bun nici de o meserie, munca cinstita la noi in Romania e pus ministru sau se face primar …E sinistru.

Alighe 17 mai 2018 at 13:55

Îmi aduc aminte de un meci disputat acum vreo 17 -18 ani cred ,la Drâmbar ,același Horea C.a pornit un scandal lovind cu pumnii un adversar ,iar de atunci din câte am auzit eu a continuat pe același linie…..PS.lasă-i pe alți dacă ai astfel de probleme pentru că altfel probabil ca pana la urmă o sa îți găsești nașul….Este sătulă lumea de astfel de vedete ca tine care ies in evidentă doar prin prostia arătată pe terenurile de sport…Sper să plătești cu vârf și îndesat și sa fi răsplătit cu același monedă!!!

Horea 17 mai 2018 at 18:26

Alighe iti doresc sa fii sanatos si sa ai spor in toate cele bune pe care le faci. imi aduc aminte…de la mine a plecat dar nu am dat cu pumnii ci am impins un adversar care l-a lovit pe Paul fara minge. cu auzul insa nu stai prea bine. 10 ani am fost arbitru si n-am batut nici un jucator….. daca ai zambit e bine. nu te lasa afectat negativ de rautatile mele sau ale altora. fii tu om calumea!

spetsnaz 18 mai 2018 at 1:22

Aloo „boxerii”,….va-ti ales gresit locatia,vocatia,sportul,etc !!! Locul de dat cu pumnul,….este ringul la box=oficial….si neoficial,…in luptele de strada !!! Asemenea „sportivi”,…TREBUIE EXCLUSI DIN SPORT,….in cazul de față fotbal !!! Sa fie exemplu,… ca NIMENI sa nu mai faca,…ca ei,…mai ales ca,…sant „recidivisti” !!! ???

anti mafia 18 mai 2018 at 1:40

Neregulile de la Spring se datoreaza complotului constituit de un clan mafiot condus de primar spre a-si conserva functia de care se teme fara nici un temei intrucit fratii Ciuca nu indeplinesc nici unul calitatile necesare unei astfel de functii.Au gasit usor un arbitru corupt prin mediatizarea dupa episodul Sugag de care a auzit toata lumea in afara de A.J.F.ALBA.Daca ar fi auzit si si-ar fi indeplinit atributiile ar fi fost eliminate toate premizele unor incidente.Arbitrul Domsa avand spatele asigurat si cu buzunarul plin a condus meciul ca un dement si un control de specialitate va confirma spusele mele.Arbitrul a comis nenumarate greseli dar trei s-au soldat cu goluri adaugate sau anulate care au schimbat realitatea din teren facand din0-2,corect un 2-1 viciat.Toata lumea s-a mirat de curajul nebunesc al arbitrului care in conditiile in care a fost atentionat de Horea ca Miclea il va faulta lucru ce s-a si intamplat nu l-a luat in considerare.In aceste conditii,mort sa fi fost si tot reactionai spre a-l trezi la realitate.Domsa a fost bruscat si lovit usor,urmele vagi de pe fata demonstrand acest lucru.Maigrave si de mai mari proportii au fost incidentele provocate de oamenii de ordine si un grup numeros de spectatori care au patruns pe teren si au lovit salbatic jucatorii daieni,vezi foto,Radu Cibu,inclusiv pe Horea Ciuca pe care l-au doborat la pamant.Despre aceste adevaruri de ce nu vorbeste nimeni,au fost consemnate in raportul observatorului sau nu si daca da de ce nu s-au luat masurile impuse de regulament impotriva organizatorilor si nu a vizitatorilor batuti in frunte cu presedintele Haprian.Despre masina cu baututi alcoolice parcata la intrarea pe teren de asemenea nu se vorbeste nimic.Sunt lucruri anormale in responsabilitatea AJF in care lumea si-a pierdut increderea de aceea multi incearca sa-si faca singuri dreptate.Nu am consemnat nici un caz de arbitru sanctionat si-n atari conditii un jucator nedreptatit nu are solutii favorabile pentru el decat sa se lase de fotbal sau sa-l paleasca pe arbitru pentru stabilizare nervoasa.Esenta tuturor celor intamplate la Sugag si Spring-DOMSA ESTE BOLNAV PSIHIC si va rugam nu sa-l sanctionati ci sa-l ajutati sa se retraga pana nu-i prea tarziu pehtru el si familia sa,este o rugaminte serioasa si bine intemeiata.

Mosu 18 mai 2018 at 21:10

Ciuca esti prea cinstit si prea bine educat. D aia poate ca si esti luat de arogant. Daca nu bei pana pici sub masa, daca nu ai burta si nu ti bati joc de oameni nu ai cum sa te integrezi in lumea noastra.

Mosu 18 mai 2018 at 21:11

Pliskova nr 1 in tenis a fost furata de arbitru si a reactionat violent. Ce-a patit? A luat amenda c-a distrus racheta dar arbitrul a fost sanctionat. S a considerat ca e normala reactia ei avand in vedere furtul pe fata. Nu e sanatoasa violenta, dar numa cine n a facut sport nu poate intelege ce inseamna sa isi bata joc un arbitru de munca ta.

Comentariile sunt oprite