Rămâi conectat

Sport

Radu Andone, noul antrenor principal al Industriei Galda de Jos!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanul Radu Andone este noul antrenor principal al Industriei Galda de Jos, ultima clasată în Seria a 9-a a Ligii a 3-a, acesta urmând să conducă antrenamentul din această după-amiază.

Radu Andone va debuta pe banca tehnică a divizionarei terțe sâmbătă, acasă cu Sănătatea Cluj. Radu Andone este fratele mai mic al lui Bogdan Andone, antrenor actualmente în Liga 1 la FC Voluntari. „În principiu o să am o discuție după antrenament cu președintele Hulea, iar dacă ne punem de acord, o să preiau echipa. Până la finalul campionatului ne propunem să scoatem maximum în fiecare meci, și să ne facem o imagine pentru ceea ce urmează în viitor„, a spus Radu Andone (41 de ani).

Acesta a mai antrenat în eșalonul terț, la Europa Alba Iulia, în 2012, Industria Galda de Jos, în 2014 și Unirea Alba Iulia, în 2016. Mutarea s-a produs în urma evenimentelor de săptămâna trecută, când Ștefan Fogoroși s-a supărat pentru o glumă, considerată deplasată, făcută de oficiali de 1 aprilie, și s-a despărțit de gruparea din Galtiu, interimatul pe banca tehnică fiind asigurat la Cugir de către Dan Comșa.

Radu Andone este începând de marți antrenorul echipei noastre după decizia de a încheia colaborarea cu Ștefan Fogorosi. De altfel, Radu Andone a fost singurul cu care am vorbit și pe care l-am dorit în postura de antrenor principal. Și băieții din lot au fost foarte fericiți la aflarea veștii și au fost extrem de motivați la antrenamente. Personal, îi doresc succes în noua colaborare!’, a comentat Adrian Hulea, președintele Industriei.

Radu Andone a mai activat în Liga a 4-a Alba în ultimii ani, la CS Zlatna sau Olimpia Aiud, iar ca jucător a fost legitimat la Viitorul Vama Seacă, alături de fratele său Bogdan


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea