Rămâi conectat

Sport

Pugilistul Claudiu Covaciu – bronz la Europenele de tineret

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pugilistul Claudiu Covaciu (14 ani), din Şpring, legitimat la CSM Sibiu (antrenor Gheorghe Niţă) a rămas cu medalia de bronz la Campionatele Europene de Tineret de la Dublin. La prima sa participare la acest nivel, în limitele categoriei 48 kg. acesta l-a învins în sferturile de finală, pe israelianul Sharay Daniel (vicecampion european). În semifinale însă, conjudeţeanul (Casa de tip familial “Maria Mirabela” din Draşov) a fost depăşit de rusul Smirnov Arsenii, campion european. Din delegaţia României a făcut parte şi Daniel Rusu, primarul din Şpring. “A fost un meci sensibil egal atribuit campionului din Rusia. Asta e… Aici a luat sfârşit un vis frumos numit Covaciu Claudiu. O figură frumoasă la întâia prezentare a lui la o întrecere de o asemenea anvergură”, a comentat Daniel Rusu.
La acest Campionat European au fost prezenţi 145 de sportivi din 20 de ţări. România a terminat pe locul 6, fiind depăşită de ţări cu un box puternic cum ar fi: 1. Rusia (10 campioni din 12 finalişti), 2. Ucraina (5 campioni din 11 finalişti), 3. Irlanda (2 campioni din 7 finalişti), 4. Armenia (un campion, un finalist), 5. Germania (2 finalişti, 2 vicecampioni), 6. România (un finalist, un vicecampion), celelalte ţări, în ordinea clasării: Belarus, Turcia, Croaţia, Moldova, Israel, Lituania, Olanda, Cehia, Ţara Galilor, Scoţia, Polonia, Italia, Belarus, Estonia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea