Rămâi conectat

Economie

Proiect: 15% din sumele recuperate de la contribuabili ar putea fi utilizate de ANAF pentru a acorda premii angajaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un proiect de ordonanță, pus în dezbatere publică, ar permite ANAF să păstreze 15% din sumele recuperate de la contribuabili pentru a le acorda premii angajaților.

Justificarea măsurii e una halucinantă: inspectorii se simt timorați de faptul că firmele își angajează avocați care i-ar putea acționa penal pentru prezumtive abuzuri, lucru ce le crează un disconfort profesional.

,,Ținând seama de necesitatea menținerii cheltuielilor bugetare la un nivel care să permită buna funcționare a serviciilor publice, iar creșterea veniturilor bugetare nu mai poate fi realizată prin creșterea presiunii fiscale asupra mediului economic și/sau al cetățenilor, se impune intensificarea eforturilor de creștere a gradului de colectare a sumelor la bugetul general consolidat”, se mai arată în document.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea