Rămâi conectat

Actualitate

Programul „O săptămână la munte”: Tarife reduse cu până la 50% pentru turişti, în perioada 9 februarie – 28 martie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă v-aţi  dorit să petreceţi câteva zile relaxante la munte şi n-aţi avut ocazia sau timpul necesar, acum e momentul. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism  a lansat programul „O săptămână la munte”.  În perioada 9 februarie- 28 martie, tarifele pentru un sejur de cinci zile vor fi cu până la 50% mai mici faţă de cele obişnuite.

Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi, se arată într-un comunicat transmis de FPTR. În perioada 9 februarie – 28 martie,  preţurile vor fi cuprinse între 161 lei şi 368 de lei de persoană pentru un sejur de cinci zile.

Tarifele pentru un loc pe un sejur de cinci nopţi, fără servicii de masă, sunt următoarele: la hotel, vilă, cabană de două stele -161 lei persoană/sejur (fără mic dejun); la hotel, vilă, cabană trei stele – 259 lei persoană/sejur (fără mic dejun); la hotel, vilă patru stele – 368 lei persoană/sejur (fără mic dejun).

Durata unui sejur este de 5 nopţi, începând duminică şi terminând vinerea, în perioada 9 februarie – 28 martie 2014. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica sejururi şi cu alte date de intrare în intervalul stabilit.

Locurile vor fi vândute tuturor categoriilor de turişti, iar solicitările vor fi onorate în ordinea înscrierilor şi în funcţie de numărul de locuri puse la dispoziţie.

Până acum, în acest program s-au înscris 27 de structuri de cazare, fiind puse la dispoziţie aproape 700 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 44 de agenţii de turism din toată ţara, ceea ce înseamnă că în cele 8 serii circa 5.600 de persoane vor putea să petreacă o săptămână la munte.

Sursa: Mediafax


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea