Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera

Regia: Wes Ball
Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague
Gen Film: Actiune, SF
Durată: 150 min
Rating: AP 12
La mulți ani după domnia lui Caesar, o tânără maimuță pornește într-o călătorie care îl va face să se îndoiasă de tot ceea ce a fost învățat despre trecut și să facă alegeri care vor defini viitorul maimuțelor și al oamenilor deopotrivă.
Joi 20:40

Boy Kills World / Distrugătorul lumii Avanpremiera

Regia: Moritz Mohr
Cu: Bill Skarsgård, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 116 min
Rating: IM 18
Skarsgård joacă rolul lui „Boy”, care jură să se răzbune după ce familia sa este ucisă de Hilda Van Der Koy (Janssen), matriarha dementă a unei dinastii post-apocaliptice corupte care l-a lăsat pe Boy orfan, surd și fără voce.
Condus de vocea sa interioară, una pe care a cooptat-o din jocul său video preferat din copilărie, Boy se antrenează cu un șaman misterios (Ruhian) pentru a deveni un instrument al morții și este eliberat în ajunul sacrificării anuale a disidenților.
Luni, Marti, Joi 21:15

Cats in the Museum / Pisicile de la muzeu Avanpremiera

Cu: Michael Kleeman, Stephen Peter Krisel, Jordan Worsley
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 85 min
Rating: AG
Pisica Vincent și prietenul său, un șoarece, supraviețuiesc unei viituri într-un clavecin și ajung în muzeul Ermitaj. Pisici de elită păzesc exponatele de șoareci. Când Mona Lisa ajunge în muzeu, Vincent trebuie să împiedice furtul valoroasei opere de artă, dar și să o cucerească pe pisica Cleopatra.
Dublat: Luni 12:30
Marti 12:00; 12:40; Joi 12:40

The Fall Guy / Cascadorull

Regia: David Leitch
Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer
Gen Film: Actiune, Drama
Durată: 119 min
Rating: AP 12
Este cascador și, la fel ca toți cei din comunitatea cascadorilor, este aruncat în aer, împușcat, prăbușit, aruncat prin geamuri și aruncat de la cea mai mare înălțime, totul pentru distracția noastră. Iar acum, proaspăt accidentat după un eveniment care aproape că i-a pus capăt carierei, acest erou din clasa muncitoare trebuie să dea de urma unei vedete de cinema dispărute, să rezolve o conspirație și să încerce să-și recâștige iubirea vieții sale, în timp ce își face în continuare meseria.
Vineri, Luni pana Miercuri 18:20
Sambata 13:50; Joi 15:10

Buzz House: The Movie

Regia: Florin Babei
Cu: Costi Max, Andrei Șelaru, Erika Isac, Drăcea
Gen Film: Comedie, Horror
Durată: 103 min
Rating: N 15
Următorul sezon din Buzz House e cel mai ambițios de până acum. Selly a pregătit multe surprize participanților: concurenți secreți, o vilă izolată în pădure la care se ajunge doar cu barca și un angajat costumat, pus să-i sperie, să iasă palpitant.
Totul este plănuit în detaliu. Ce nu e în plan însă e ca un psihopat adevărat să apară, să-l omoare pe angajatul „sperietoare”, să îi ia costumul și să îi terorizeze pe bune pe concurenții noștri.
Vineri, Marti, Miercuri 14:20; 16:10; 17:10; 19:20; 21:30; Sambata 12:20; 14:25
Luni 14:45; 16:20; 17:15; 19:25; 21:35; Joi 14:30; 17:10; 19:20; 21:30

Sting

Regia: Kiah Roache-Turner
Cu: Penelope Mitchell, Alyla Browne, Ryan Corr, Jermaine Fowler, Silvia Colloca
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 96 min
Rating: N 15
Creatura este descoperită de Charlotte, o copilă rebelă de 12 ani, obsedată de benzi desenate. Charlotte este destul de singuratică, în ciuda încercărilor lui Ethan, tatăl vitreg, de a comunica prin intermediul cărții de benzi desenate la care lucrează împreună. Ethan și mama fetei își concentrează atenția mai ales asupra noului lor copil, astfel că fata ajunge să-și dedice timpul noului său prieten, Sting, a cărui existență o ține secretă.
Vineri, Miercuri 21:15; Sambata 14:10
Luni, Marti, Joi 19:00

Challengers

Regia: Luca Guadagnino
Cu: Zendaya, Josh O’Connor, Mike Faist
Gen Film: Drama, Romantic, Dragoste, Sport
Durată: 136 min
Rating: N15
Zendaya este Tashi Duncan, o fostă jucătoare-fenomen de tenis devenită antrenoare și o forță a naturii care nu își cere scuze pentru jocul ei pe teren sau în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia lui Tashi pentru salvarea soțului ei ia o turnură surprinzătoare când acesta trebuie să se confrunte cu Patrick (Josh O’Connor), cel mai bun prieten din adulescență și fostul iubit al lui Tashi. Pe măsură ce trecutul și prezentul lor se ciocnesc iar tensiunile cresc, Tashi trebuie să se întrebe ce este dispusă să facă pentru a câștiga?
Vineri, Luni pana Miercuri 21:00
Joi 17:50

Combat Wombat: Back 2 Back / Combat Wombat: Eroi de serviciu

Regia: Ricard Cussó, Tania Vincent
Cu: Deborah Mailman, David Wenham, Ed Oxenbould, Mark Coles Smith, Elizabeth Cullen
Gen Film: Animatie
Durată: 84 min
Rating: AG
După ce niște infractori amatori o răpesc pe fiica balerină în vârstă de 12 ani a unui puternic personaj din lumea interlopă, tot ce trebuie să facă pentru a încasa o răscumpărare de 50 de milioane de dolari este să o supravegheze pe fată peste noapte. Într-un conac izolat, răpitorii încep să cedeze nervos, unul câte unul, și descoperă, spre groaza lor crescândă, că sunt închiși înăuntru cu o fetiță deloc normală.
Dublat: Vineri, Miercuri 12:00

Abigail

Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode
Gen Film: Horror, Thriller
Durată: 114 min
Rating: IM18
După ce niște infractori amatori o răpesc pe fiica balerină în vârstă de 12 ani a unui puternic personaj din lumea interlopă, tot ce trebuie să facă pentru a încasa o răscumpărare de 50 de milioane de dolari este să o supravegheze pe fată peste noapte. Într-un conac izolat, răpitorii încep să cedeze nervos, unul câte unul, și descoperă, spre groaza lor crescândă, că sunt închiși înăuntru cu o fetiță deloc normală.
Vineri, Miercuri 18:50; Sambata 11:50
Luni, Marti, Joi 16:40

Lassie – Ein neues Abenteuer / Lassie – o nouă aventură

Regia: Hanno Olderdissen
Cu: Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Dennis Mojen, Annette Frier, Maike Jüttendonk, Nico Marischka
Gen Film: Actiune, Drama, Familie
Durată: 96 min
Rating: AG
A sosit vacanța de vară, iar Flo nu vrea să și-o petrecă departe de cățelușa sa Lassie. În loc să meargă cu părinții în Canare, Flo și prietena sa patrupedă merg cu Gerhard, un prieten de familie, la ferma mătușei Cosima din Tirolul de Sud. Acolo mai locuiesc Kleo și Henri, copiii adoptivi ai mătușei, împreună cu Pippa, o cățelușă din rasa Jack Russell Terrier. Când Flo, Kleo și Henri află de dispariția mai multor câini din sat, cei trei își fac griji că le-ar putea pierde pe Lassie și Pippa. Curând niște hoți sparg casa mătușei Cosima și o fură pe Pippa. Cei trei prieteni și Lassie pornesc să caute hoții și să o salveze pe Pippa.
Dublat: Vineri, Miercuri 12:15

Dragonkeeper / Micuța Ping și dragonul

Regia: Li Jianping, Salvador Simó
Cu: Bill Nighy, Anthony Howell, Bill Bailey, Mayalinee Griffith
Gen Film: Animatie
Durată: 114 min
Rating: AG
În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar aceste creaturi magice au fost vânate. Ani mai târziu, într-o fortăreață îndepărtată, o tânără sclavă, Ping, leagă o prietenie puțin probabilă.
Dublat: Vineri, Marti, Miercuri 14:00
Sambata 11:30; Joi 13:00

Ghostbusters: Frozen Empire / Vânătorii de fantome: Imperiul înghețat

Regia: Gil Kenan
Cu: Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts
Gen Film: Actiune, Comedie, Fantastic, SF
Durată: 121 min
Rating: AP 12
Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănțuie o forță malefică, Vânătorii de fantome, noi și vechi, trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară.
Vineri, Miercuri 16:25

Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu

Regia: Adam Wingard
Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry
Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller
Durată: 120 min
Rating: AP12
Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.
„Godzilla x Kong: Un nou imperiu” explorează noi aspecte ale originilor acestor titani, precum și misterele Insulei Skull, în timp ce dezvăluie bătălia mitică ce a ajutat la formarea acestor ființe extraordinare și le-a legat de omenire pentru totdeauna.
Vineri, Marti pana Joi 14:45

Kung Fu Panda 4 3D

Regia: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Cu: Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Awkwafina, Viola Davis
Gen Film: Actiune, Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 99 min
Rating: AG
Urmăriți-l pe Po cum cască ochii în aventurile sale în China antică. Po, ursul panda a cărui dragoste pentru artele marțiale este egalată doar de pofta sa de mâncare.
Dublat: Vineri, Miercuri 12:40; Sambata 10:15
Luni 15:10; Marti, Joi 12:25

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor. Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Furiosa: A Mad Max Saga / Furiosa: Saga Mad Maxd Avanpremiera Regia: George Miller Cu: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller Durată: 148 min Rating: N15 În timp […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea