Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 26 iulie – 1 august 2019

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 iulie – 1 august 2019. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 3D / Furios si iute: Hobbs & Shaw Avanpremiera

ELIT

Regia: David Leitch

Cu: Dwayne Johnson, Vanessa Kirby, Eiza González, Jason Statham, Idris Elba, Helen Mirren

Mihail David - 2020

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, Thriller

Durată: 139 min

Rating: AP 12

Dupa opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios si iute prezinta acum primul sau capitol separat, Furios si iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson si Jason Statham devin protagonisti, reluându-si rolurile lui Luke Hobbs si Deckard Shaw.

Înca de când Hobbs (Johnson), om loial legii si membru de elita al Serviciului de Securitate Diplomatic al Statelor Unite (DSS), si Shaw (Statham), un fost soldat britanic, membru al fortelor de elita operative, s-au înfruntat pentru prima data fata în fata în Furios si iute 7, în 2015, cei doi si-au împartit replici acide, dar si lovituri fizice nemiloase în încercarea de a se elimina reciproc

Joi 19:00; 21:00; 21:40

 ANDRE RIEU: SHALL WE DANCE?

Cu: André Rieu

Gen Film: Muzical

Durată: 185 min

Rating: AP 12

Concertele anuale din orasul natal al lui André Rieu atrag fani din toate colturile lumii. Piata medievala a orasului este transformata intr-un cadru spectaculos pentru concertele de neuitat destinate pentru toate varstele care sunt pline de umor, distractie si emotie – si bineinteles muzica sublima. Anul acesta André Rieu va invita sa va puneti pantofii de dans pentru concertul sau spectaculos din 2019 din orasul Maastricht intitulat: „Invitatie la dans”. Noptile de vara sunt facute pentru dans iar aceasta este o petrecere pe care nu trebuie sa o pierdeti! Pregatiti-va sa va bucurati de aceasta sarbatoare magica a dansului pe marele ecran din confortul cinematografului tau local. Alaturati-va lui André Rieu, orchestrei sale Johann Strauss, sopranelor de clasa mondiala, Platin Tenors si invitatilor speciali pentru o experienta cinematografica magica. Dansati?

Sambata 20:00

 Crawl / Ape ucigașe

Regia: Alexandre Aja

Cu: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson, Anson Boon, George Somner

Gen Film: Horror

Durată: 92 min

Rating: N15

O tânără, fostă înotătoare de performanță, se întoarce în orașul natal care urma să fie lovit de un uragan de categoria 5. Exact când ajunge la casa tatălui ei, se dezlănțuie iadul: tatăl nu e de găsit nicăieri, iar ea va trebui să înfrunte ape care ucid și prin forța cu care năvălesc în oraș, dar și prin creaturile care invadează orașul, și intră în casele inundate, aligatori fioroși în căutare de pradă.

Vineri, Duminica pana Miercuri 16:30; 21:40

Sambata 21:40

Joi 21:20

 Poms / Hai că încă putem!

Regia: Zara Hayes

Cu: Diane Keaton, Pam Grier, Jacki Weaver, Rhea Perlman

Gen Film: Comedie, Drama

Durată: 96 min

Rating: AP 12

Cu umor și emoție, filmul “Hai că încă putem!” relatează povestea Marthei (Diane Keaton) o femeie demult trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă.

Însă după ce se împrietenește cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) și Alice (Rhea Perlman) se antrenează intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile.

Vineri, Duminica pana Miercuri 14:30; 19:45

Sambata 19:45

Joi 19:20

 The Lion King 3D / Regele Leu

Regia: Jon Favreau

Cu: Donald Glover, Seth Rogen, Alfre Woodard, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key

Gen Film: Animaţie, Aventuri, Dramă, Familie, Muzical

Durată: 125 min

Rating: AG

În acest remake live-action, Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu.

Dublat: Vineri, Duminica pana Miercuri 12:15; 13:50; 16:15

Sambata 12:20; 13:50; 14:50

Joi 12:00; 13:50

Subtitrat: Vineri, Duminica pana Miercuri 14:45; 18:45; 21:10

Sambata 16:20; 18:45; 21:10

Joi 16:15; 18:40

 Anna

Regia: Luc Besson

Cu: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy

Gen Film: Acţiune, Thriller

Durată: 125 min

Rating: N15

În Moscova anilor 1980, Anna este o femeie care are nevoie de o șansă. Societatea patriarhală în care trăiește nu îi prea oferă nicio șansă decât la a duce o viață de supunere. Într-o zi i se oferă ocazia de a lucra pentru KGB, sub aripa Olgăi (Helen Mirren), o femeie neîndurătoare. Curând descoperă că ea însăși este o asasină nemiloasă, în timp ce lucrează sub acoperire ca fotomodel.

Vineri, Duminica pana Miercuri 20:30

Sambata 15:15

Joi 17:00

Annabelle Comes Home / Annabelle 3

Regia: Gary Dauberman

Cu: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Vera Farmiga

Gen Film: Horror,  Mister, Thriller

Durată: 111 min

Rating: N15

Hotărâți să o împiedice pe Annabelle să mai provoace teroare vreodată, demonologiştii Ed și Lorraine Warren se grăbesc să o aducă în camera sigilată de artefacte supranaturale din propria lor casă și să o închidă într-o cutie sfințită. Însă într-o noapte nefastă, păpușa trezește celelalte spirite malefice din încăpere care încep să o bântuie pe fiica de 10 ani a soților Warren și pe prietenele acesteia.

Vineri, Duminica pana Miercuri 18:20

Sambata 17:40

Joi 14:50

 Spider-Man: Far From Home 3D / Omul-Păianjen: Departe de casă

Regia: Jon Watts

Cu: Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal

Gen Film: Actiune, Aventuri, Comedie, SF

Durată: 134 min

Rating: AP 12

În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.

Vineri, Duminica pana Miercuri 17:10

Sambata 17:20

Joi 16:30

 Toy Story 4 / Povestea jucăriilor 4

Regia: John Lasseter, Josh Cooley

Cu: Joan Cusack, Tom Hanks, Patricia Arquette, Keegan-Michael Key, Keanu Reeves

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 105 min

Rating: AG

Woody și gașca veselă sunt, de data aceasta, jucăriile lui Bonnie, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice acestei tranziții. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare și necunoscută poate fi lumea pentru o jucărie. La finalul ei, pe Woody îl așteaptă o întâlnire surpriză.

Dublat: Vineri, Duminica pana Miercuri 12:30

Sambata 13:10

Joi 12:45

 The Secret Life of Pets 2  3D / Singuri acasă 2

Regia: Chris Renaud

Cu: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart, Lake Bell, Dana Carvey

Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie

Durată: 91 min

Rating: AG

SINGURI ACASĂ 2 este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă.

Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00

Joi 14:30

 Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...