Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024

Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în jurul valorilor de 25-26 de grade. În schimb, chiar înainte de 1 Mai și de Paște vremea se va răci ușor și vom avea parte inclusiv de ploi trecătoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimări meteorologice pentru următoarele două săptămâni. Cu mențiunea că acestea se raportează la medii, atât în ceea ce privește temperaturile, cât și precipitațiile.

Vom avea variații termice în săptămâna aceasta, de la o zi la cealaltă, de la o regiune la cealaltă, până vineri aș putea spune. Vorbim de variații din punct de vedere termic, temperaturi maxime între 10 până la 20…22°, dar acesta vor varia de la o regiune la cealaltă.

Citește și: Vremea de 1 Mai, Florii și Paște 2024. Prognoza METEO anunțată de ANM

Vom avea 20 sau poate ușor peste 20° în partea de vest a țării, apoi în sud și în est, însă în weekend se încălzește, sau începând de sâmbătă se încălzește în toate regiunile, astfel încât temperaturile maxime vor depăși cam peste tot 20° și vor atinge valori de 25…26 °C”, a explicat Alina Șerban la Antena 3 CNN.

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște

Meteorologul ANM susține că în perioada de 1 Mai și de Paște vom avea parte de o nouă răcire a vremii, dar temperaturile nu vor mai fi atât de scăzute.

Din punct de vedere al precipitațiilor, acestea vor străbate teritoriul țării noastre, vor traversa țara noastră periodic, prin sisteme frontale, astfel încât se vor semna cam în toate regiunile, pe aproape tot intervalul și foarte probabil săptămâna aceasta să devină și însemnate cantitativ, peste 15, 20, chiar 30 l/mp.

Și în zona capitalei vom avea variații termice de la o zi la cealaltă, temperaturile vor varia săptămâna aceasta de la 15…16° la 20…21°, se încălzește destul de mult în weekend și la începutul săptămânii următoare și din nou, în intervalul 1-6 mai, în capitală se mai răcește. Și aici vor apărea ploile, din când în când, însă nu vor fi de lungă durată”, a mai spus meteorologul ANM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea