Rămâi conectat

Sport

Probleme pentru Sportul Petrești, liderul Ligii a IV-a! Prima clasată poate pierde jucători importanți în această iarnă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă în privința problemelor financiare lucrurile s-au reglat cât de cât în curtea primei clasate în ierarhia turului Ligii a IV-a, Sportul Petrești, președintele Jenu Chirca reușind să achite un salariu restant, nu la fel de fericită este și situația efectivului pregătit de antrenorul Doru Oancea.

Asta întrucât o serie dintre fotbaliștii de bază sunt “asediați” cu oferte de alte echipe din județ, propuneri mai consistente financiar, iar deocamdată clubul a refuzat să le ofere dezlegările, în ciuda insistențelor jucătorilor. În această perioadă o serie de echipe din județ, CS Universitatea Alba Iulia, Performanța Ighiu sau CS Zlatna, așteaptă să vadă cum se va rezolva situația la Sportul Petrești, în condițiile în care își doresc jucători din efectivul primei clasate, în cazul în care aceștia ar fi disponibili. Fotbaliști precum Coltor, P. Muntean, Bălaș, Buligăm, D. Ianc și Samoilă sunt curtați de alte combatante din județ, primul dintre aceștia fiind așteptat luni la reunirea CS Hunedoara, echipa de Liga a 3-a din județul vecin. “Niciun jucător nu este transferabil, decât în condițiile noastre! Iar CSU Alba Iulia a dat dovadă de lipsă de fair play, i-am și reclamat la AJF Alba”, a comentat Jenu Chirca.

*Căpitanul Javla a plecat la CSU Alba Iulia!

O plecare certă este cea a căpitanului Sergiu Javla, ce a acceptat provocarea de la CSU Alba Iulia, rezultând o grea pierdere pentru echipa petreșteană. Adăugând aici și indisponibilitatea de durată a fundașului Rahovean, care a suferind o ruptură de ligamente la schi și va absenta în partea a doua a stagiunii, rezultă doi titulari lipsă pentru Doru Oancea! La acestea se mai adaugă și foarte posibilele plecări ale atacanților aiudeni P. Muntean (aproape de a semna cu CS Ocna Mureș – ce s-a reunit ieri) și Coltor, atras de revenirea în Liga a 3-a, dar mai ales faptul că alți fotbaliști de bază, nume precum Samoilă, D. Ianc, Bălaș sau Buligă, sunt curtați asiduu de CS Universitatea Alba Iulia.

Slăbirea valorică în retur a primei clasate din Liga a 4-a poate oferi speranțe suplimentare contracandidatelor CS Zlatna (la 4 puncte în urmă și meci direct pe Ampoi în prima rundă a returului), CIL Blaj (la șase puncte) și chiar Viitorul Sîntimbru, aflată la 7 “lungimi” de lider, dar și să aprindă lupta la promovare, multe depinzând de ceea ce se întâmplă la Sportul Petrești.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea