Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Proba de oraș pentru permis, suspendată de prefect

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere atenţionările meteorologice emise de Administraţia Naţională de Meteorologie privind condiţiile meteo nefavorabile determinate de ninsori, ger ori viscol,  prefectul Ştefan Bardan, a dispus, prin ordin, întreruperea examinării candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere a autovehiculelor la proba practică în perioada 13-17 februarie 2012, ca urmare a apariţiei unor condiţii meteo rutiere nefavorabile determinate de căderile abundente de precipaţii.

Candidaţii programaţi să susţină proba practică în perioada 13-17 februarie vor fi reprogramaţi în cel mai scurt timp posibil, după încetarea condiţiilor meteo nefavorabile.

„Am luat această măsură în vederea bunei desfăşurări a activităţii de examinare a candidaţilor pentru obţinerea permisului de conducere a autovehiculelor. Fac apel şi la înţelegerea şcolilor de şoferi din judeţ de a suspenda temporar cursurile de pregătire practică, pentru că traficul în aceste zile este îngreunat din cauza condiţiilor meteo. Bineînţeles, nu este vizată de acest ordin desfăşurarea probelor teoretice, care se vor derula conform programului existent”, a declarat prefectul Ştefan Bardan.

Ordinul prefectului a fost comunicat Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, care îl va transmite tuturor cadrelor şi şcolilor de şoferi autorizate din judeţul Alba.

R.G.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea