Ziarul Unirea

Primul caz de COVID-19 la ANAF Alba Iulia: Un angajat a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Primul caz de COVID-19 a fost confirmat la ANAF Alba Iulia. Un angajat a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Marți dimineața, la sediul ANAF din Municipiul Alba Iulia a avut loc o amplă acțiune de dezinfecție pentru combaterea virusului pandemic.

ELIT

Măsura a fost luată după confirmarea pozitivă a unuia dintre angajați cu noul coronavirus.

Iulia Mireștean, purtătoarea de cuvânt a ANAF Alba, a confirmat pentru ziarulunirea.ro că unul dintre oamenii care lucrează la sediul din orașul nostru a fost infectat, acțiunea de dezinfecție fiind organizată încă de dimineață de la ora 07:00.

De asemenea, a mai precizat că în colectivul de salariaţi ai AJFP Alba este un caz confirmat cu COVID-19 din data de 3 august. Marți, 04 august 2020, de la ora 7 dimineaţa s-a făcut dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor în instituţie. Funcţionarul confirmat este din structura de Trezorerie dar nu lucrează la vreun ghişeu cu publicul.
Personalul care a avut contact direct este izolat voluntar la domiciliu.

AJFP Alba colaborează îndeaproape cu reprezentanţii DSP Alba şi urmează toate măsurile recomandate, astfel încât activitatea specifică să se desfăşoare în condiţii normale şi de maximă siguranţă pentru angajaţi şi public. Facem din nou apel către toţi contribuabilii care se prezintă la sediul instituţiei să respecte cu stricteţe măsurile de prevenire a infectării cu COVID 19 şi să folosească pe cât posibil comunicarea la distanţă cu instituţia noastră,” au transmis reprezentanții instituției.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419