Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Prima ediție a „Cupei Florea Grup” la tenis de câmp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toți iubitorii tenisului sunt invitați, în acest sfârșit de săptămână, la un eveniment sportiv de excepție: „Cupa Florea Grup” la tenis de câmp”. Evenimentul, aflat la prima ediție, este organizat de Baza Sportivă Tenis Pro Lincă.

afis cupa florea„Am susținut mereu sportul, oricare ar fi acesta. Îți limpezește mintea, te face mai sănătos, mai optimist! Prin organizarea acestei cupe dorim să încurajăm practicarea sportului alb, un sport pentru toate vârstele! Sperăm să ne bucurăm de cât mai multe ediții ale Cupei Florea Grup!”, spune Marcel Florea, director Florea Grup.

Competiția se va disputa în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare”, două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte. Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala. Premiile pregătite de organizatori constau în cupe, plachete, obiecte sportive și mult-râvnitul titlu „Campion de toamnă”. Vor fi 3 categorii: dublu: Open, dublu: 35 – 50 ani și dublu: + 50 ani. Meciurile vor începe sâmbătă, 3 octombrie, iar duminică se vor juca semifinalele și finalele. Ziua se va încheia cu festivitatea de premiere.

Vă așteptăm!

Despre Florea Grup

Florea Grup este o companie înființată în anul 1996, de către frații Marcel și David Florea. Între domeniile de activitate ale companiei se numără construcțiile, comerțul carburanților, servicii de transport, producția de mixuri asfaltice și serviciile hoteliere. De curând, Florea Grup a inaugurat Hotel Transilvania, o locație situată în centrul orașului care oferă turiștilor 80 de camere, 2 săli de conferință, un restaurant modern și un bar amenajat într-un stil rafinat. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea