Rămâi conectat

Ştirea zilei

Președintele Klaus Iohannis va participa la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șeful statului, Klaus Iohannis, va participa, luni, la ceremonia de deschidere a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Decizia președintelui de a veni la Alba Iulia, la deschiderea anului școlar, a fost luată, cel mai probabil, în contextul anului Centenar.

Festivitatea va începe la ora 11.00.

Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia este o instituție de învățământ cu tradiție în județul Alba, care s-a remarcat, în mai multe rânduri, prin rezultatele bune obținute de elevi la olimpiadele naționale, dar și prin medii mari la examenul de Bacalaureat.

De asemenea, la ”HCC” este cea mai mare concurență, la admitere, între liceele civile din Alba.

Ultima vizită a președintelui Iohannis în județul Alba a fost la Blaj, în 12 mai, pe Câmpia Libertății și la Palatul Cultural. Șeful statului a participat și la o dezbatere la Colegiul ”I.M. Clain” din Blaj.

De asemenea, Iohannis a mai venit în Alba, la deschiderea Theodora Golf Club, dar și de 1 decembrie, în 2015.

Anul scolar 2018-2019 incepe mai devreme decat de obicei. Prima zi de scoala va fi pe 10 septembrie si nu pe 15 septembrie, asa cum eram obisnuiti. Vacanta de iarna va incepe cu 3 zile inainte de Craciun, iar vacanta de vara din 2019 va debuta pe 14 iunie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea