Președintele Klaus Iohannis va participa la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

Șeful statului, Klaus Iohannis, va participa, luni, la ceremonia de deschidere a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia.

Decizia președintelui de a veni la Alba Iulia, la deschiderea anului școlar, a fost luată, cel mai probabil, în contextul anului Centenar.

Festivitatea va începe la ora 11.00.

Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia este o instituție de învățământ cu tradiție în județul Alba, care s-a remarcat, în mai multe rânduri, prin rezultatele bune obținute de elevi la olimpiadele naționale, dar și prin medii mari la examenul de Bacalaureat.

De asemenea, la ”HCC” este cea mai mare concurență, la admitere, între liceele civile din Alba.

Ultima vizită a președintelui Iohannis în județul Alba a fost la Blaj, în 12 mai, pe Câmpia Libertății și la Palatul Cultural. Șeful statului a participat și la o dezbatere la Colegiul ”I.M. Clain” din Blaj.

De asemenea, Iohannis a mai venit în Alba, la deschiderea Theodora Golf Club, dar și de 1 decembrie, în 2015.

Anul scolar 2018-2019 incepe mai devreme decat de obicei. Prima zi de scoala va fi pe 10 septembrie si nu pe 15 septembrie, asa cum eram obisnuiti. Vacanta de iarna va incepe cu 3 zile inainte de Craciun, iar vacanta de vara din 2019 va debuta pe 14 iunie.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

Ie si ipocrizie 6 septembrie 2018 at 15:24

Pai si doamna Daramus … si-a luat ie …unde si-o poarta ? E ie de inspector general ))) Acum cand toata lumea
“numai patriotii” trebuie sa poarte ie … iaca pleosc ce stire… Cum sa nu te oftici ca vine sasu’ sa-ti strice postarile de pe facebook cu ie , cu rosu, si cu multa ipocrizie !!! Putea sa fie si mai rau … ce facea daca venea in ie doamna Firea… ca s-au stricat apele!?

marius 7 septembrie 2018 at 19:09

Ne bucuram ca vine, dar ne-am bucura si mai mult daca n-ar mai pleca.
Am inteles ca i se vor oferi coroane si coronite drept recunoastinta.
Totusi, p[resedintele vine si cu o veste buna. A contesta la Curtea Constitutionala legile termodinamicii. Pana cand CCR se va pronunta, acest legi nu vor mai fi predate in scoli. Asteptam sa conteste si legile lui Moise. pana atunci ii dorim mult succes!

marius 8 septembrie 2018 at 6:51

Paluga de la Cotroceni si analfabetismul civic in vizita la HCC. Un impostor cu pretentii de erudit si un sefertodoct cu aere de dendi.
De cand e in fruntea tarii se comporta ca o diriginta domnisoara ttecuta de varsat a treia care apostrofeaza zilnic elevele pentru tinuta lor.

marius 8 septembrie 2018 at 13:19

E o mandrie, ca unul dintre cei mai inteligenti presedinti vine la Alba Iulia, la deschiderea anului scolar. Sa-l intampinam cu paine si sare marina sau de himalaia, avand in vedere anvergura domniei sale. Spre ca va vorbi despre reforma in invatamant si despre reforma clasei de elevi si politice.
Ps. Oare vine cu cea mai noua achizitie a armatei, elicopterul fara elice?

phobos 8 septembrie 2018 at 22:13

mariusica pesedica, vei ramane in istorie… un fomist penal!

mike 9 septembrie 2018 at 23:08

Dupa cum se grabeste de incet ( vezi rspunsul dat -Coalitiei pentru Familie– cazul nu e urgent –iar poporul care a semnat in numar de peste 3,5 milioane ia catalogat FANATICI RELIGIOSI– Iata ca a trecut peste un an si initiativa poporuli a ramas agatata in cui de domnul prezident- de care sunt tare -AMAGIT- pentru ca l=am votat pentru speranta — Romaniei — Deci dupa graba lui ,poate va venii la sfirsitul anului scolar — 2018-2019 God bless Romania

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...