Președintele Iohannis, amendat cu 2.000 de lei pentru că i-a făcut pe alții ”penali”

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a adoptat, în şedinţa în şedinţa de miercuri, o hotărâre prin care preşedintele Klaus Iohannis a fost amendat cu suma de 2.000 de lei pentru utilizarea termenului ”penali”.

”Utilizarea termenului ‘penali’ de către preşedintele României, Klaus Iohannis, reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate a persoanelor care se află în procedură judiciară fără a fi condamnaţi, potrivit art. 2, alin. 1, si art 15. din O.G. 137/2000, republicată. S-a aplicat amenda contravenţională în cuantum de 2.000 lei. Vot 5 la 4”, se precizează într-un comunicat al CNCD.

Preşedintele Klaus Iohannis va contesta la instanţa competentă decizia Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) prin care a fost amendat pentru utilizarea termenului ”penali”, precizează Administraţia Prezidenţială.

”Preşedintele României consideră că este o decizie politică şi va contesta la instanţa competentă decizia CNCD”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Sursa Agerpres.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

marius 12 mai 2018 at 6:53

Prea putin pentru plăvanul cu un neuron atrofiat.

socotitorul de serviciu 12 mai 2018 at 11:40

Penalu` (pe civil, cu casele !) a devenit si ….contravenient ? Oare are bani de amenda ?Ori trebe` sa facem o cheta, ceva – cumva ???

stef 12 mai 2018 at 20:16

Cel mai slab presedinte de dupa revolutie.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...