Rămâi conectat

Actualitate

Președintele Iohannis a semnat decretele pentru numirea lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor și numirea lui Daniel Suciu la Ministerul Dezvoltării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele pentru numirea lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor și numirea lui Daniel Suciu la Ministerul Dezvoltării.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice; Decret pentru numirea în funcţia de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor”, informează Administraţia Prezidenţială.

Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise şefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.

CEx al PSD a decis, marţi, propunerea lui Suciu şi Cuc pentru cele două ministere, în contextul în care Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici au anunţat că îşi retrag candidatura de la Dezvoltare şi Transporturi, după ce şeful statului a refuzat, în mai multe rânduri, numirea acestora.

Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici au condus interimar portofoliul Transporturi, respectiv cel a Dezvoltării, interimatul expirând miercuri.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea