Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Premieră pentru gruparea de sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – trei victorii consecutive și la un punct de lider!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Metalurgistul Cugir a reușit în premieră în actuala ediție trei victorii consecutive și a ajuns pe locul secund, la un singur punct de liderul Șoimii Lipova, cea mai mică distanță din acest sezon între rivalele la vârful Seriei a 4-a din eșalonul terț.

Asta după ce “roș-albaștrii” aveau la un moment dat, în etapa a 12-a, după înfrângerea din derby-ul de Pâncota (9 noiembrie), 9 puncte în spatele primei clasate! După ultimul meci al turului, ecartul era de șase puncte (ca în majoritatea rundelor din toamnă, începând din etapa a 5-a), Metalurgistul iernând pe poziția a 5-a a ierarhiei, situația fiind identică și după prima rundă din retur, când cele două formații au înregistrat remize: cugirenii acasă cu Crișul Chișineu Criș, arădenii la Sebiș. Elevii lui Călin Moldovan au început să lege victoriile (2-1 la Lugoj, 3-1 cu CS Hunedoara și 3-2 la Giarmata) și în fiecare etapă au urcat câte o poziție în clasament, profitând și de unele rezultate care îi favorizau, astfel că sunt în acest moment, pentru prima dată poziționați atât de aproape de fotoliul de lider, după ce au recuperat 8 puncte în ultimele șapte dispute!

*În șapte jocuri au recuperat opt puncte!

Astfel, formația cugireană abordează al doilea derby “de Alba” al primăverii, sâmbătă, pe propriul teren, cu Unirea Alba Iulia, cu un moral excelent, având în față oportunitatea accederii pe prima poziție, în cazul obținerii victoriei, rezultat ce trebuie coroborat cu un sprijin venit dinspre conjudețenii de la Industria Galda (și ei cu o serie de 3 succese legate), ce joacă vineri în deplasare cu Șoimii Lipova.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Este o serie echilibrată, în care se poate întâmpla orice, în condițiile în care între locul întâi și locul șase sunt numai șase puncte. Trebuie să rămânem vigilenți, concentrați și să ne realizăm obiectivul în fiecare meci. Firesc că ne bucură traseul de până acum, la fel ca orice victorie, dar din punctul nostru de vedere, lucrurile rămân neschimbate, ne raportăm numai la următorul joc, cel cu Unirea Alba Iulia“, a punctat antrenorul Călin Moldovan.

Spre comparație, iată situația în celelalte serii: *Seria 1: 1. Gloria Buzău – 50 p, 2. Oțelul Galați 42 p; *Seria a 2-a: 1. FC Rapid 47 p, 2. CS Afumați 42 p; *Seria a 3-a: 1. Turris Oltul Tr. Măgurele 44 p, 2. U Craiova 38 p; *Seria a 5-a: 1. Fotbal Comuna Recea 46 p, 2. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 43 p.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda de Jos 3-0, goluri Mâlnă, Boldea și Vomir derby „de Alba” în ultima rundă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Se trage cortina peste eșalonul terț, cu CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda de Jos, derby de „Alba”, la Zlatna, în ultima rundă din play-out-ul Seriei 9. *1-0, MIN. 21: MÂLNĂ, șut de la 15 metri în dreapta lui Suciu, după o fază prelungită de atac *2-0, MIN. 23: M. BOLDEA șut de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea