Ziarul Unirea

Posesor al unui mandat de arestare preventivă, emis de către Curtea de Apel Alba Iulia, depistat de către polițiștii din Hunedoara. A fost depus în centrul de arest preventiv în vederea predării către autoritățile engleze

Polițistii din Hunedoara au depistat un bărbat de 32 de ani, dat în urmărire internațională, posesor al unui mandat de arestare preventivă emis de Curtea de Apel Alba Iulia în contextul predării către autoritățile engleze. Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Municipiului Deva pentru a putea fi predat spre statul solicitant.

În data de 04.08.2020, în jurul orei 15:30, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Hunedoara au organizat o acțiune în urma căreia au depistat, pe raza municipiului Hunedoara, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Certeju de Sus.

ELIT

Bărbatul se afla în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis, de către magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia un mandat de arestare preventivă (pe o perioadă de 30 zile) în vederea predării către autoritățile judiciare engleze.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Municipiului Deva, în vederea îndeplinirii procedurii de predare către statul solicitant (unde va fi cercetat pentru o agresiune fizică comisă asupra unei femei).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419