Rămâi conectat

Sport

Portarul Mihai Mincă îndepărtat de la CFR Cluj pentru că şi-a cerut drepturile! Albaiulianului nu i se mai permite să se antreneze în Gruia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

minca1 CopyMihai Mincă, portarul albaiulian în vârstă de 29 de ani nu mai are voie să se antreneze în Gruia pentru că şi-a cerut restanţele financiare vechi de 8 luni!

Goalkeeperul ce a debutat în Liga 1 la Unirea Alba Iulia în 2005 a fost de acord cu reeşalonarea unor restanţe financiare în decembrie 2013, dar apoi a devenit indezirabil în Gruia, după ce şi-a depus memoriu.

S-a pregătit o anumită perioadă cu rezervele, apoi cu CFR II Cluj, însă de ieri i s-a transmis să se antreneze pe cont propriu!

Mihai Mincă nu și-a încasat deloc drepturile financiare în ultimele opt luni. Mai mult decât atât, în luna decembrie a anului trecut, acesta a fost de acord cu o reeșalonare care a permis grupării din Gruia să-și facă un dosar de licențiere fără pete și să obțină astfel dreptul de a evolua în primul eșalon în ediția de campionat care acum stă să înceapă.

CFR Cluj îi are pe acest post pe Felgueiras, Amadio şi l-a adus în intersezon pe Vâtcă. Mincă a fost achiziţionat în 2011 de CFR Cluj de la FC Braşov şi are 94 de apariţii în Liga 1, la Rapid, Gloria Buzău, FC Braşov şi CFR Cluj (11 meciuri, unul sezonul trecut).

Cum n-a văzut niciun ban din restanțe, goalkeeper-ul a depus memoriu, moment în care a fost îndepărtat din lotul primei echipe, deși Vasile Miriuță ar fi dorit să-l păstreze. Potrivit Gazetei Sporturilor, șefii clubului au decis ca jucătorul să fie trimis la echipa a doua, sub comanda lui Francisc Dican. Miercuri, însă, și acesta i-a comunicat că nu mai poate să-l antreneze!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea