Rămâi conectat

Sport

Portarul Iancău (CNS Deva), achiziţionat de Industria Galda de Jos | „Aveam nevoie de un nou portar”, a declarat Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Portarul Marius Iancău (30 de ani, în tur la CNS Cetate Deva) este ultima achiziţie a Industriei Galda de Jos.Iancau Industria Galda 1

Noul elev al lui Paul Ciucă a fost curtat în această perioadă şi de AFC Unirea 1924 Alba Iulia, dar a preferat provocarea din Liga a 3-a. „Aveam nevoie de un nou portar, ne-am înţeles cu jucătorul, are actele, mai trebuie să semnăm contractul„, a spus Paul Ciucă. Asta deoarece Boldi nu s-a mai prezentat la antrenamente, iar Podar ar cocheta cu Performanţa Ighiu.

În tur a fost titular între buturile devenilor, în ambele jocuri pierdute cu 0-2 cu echipele din Alba, Performanţa Ighiu şi Metalurgistul Cugir.

*Paul Păcurar idealul

Iancău este al 4-lea transfer al iernii pentru Industria, după F. Morar (Performanţa Ighiu), S. Mureşan (FCM Baia Mare) şi Cioplântă (Delta Tulcea). „Nu pot să spun că nu sunt mulţumit de ce am reuşit în campania de transferuri, dimpotrivă. Recunosc însă că mi-aş mai fi dorit un mijlocaş sau un atacant, valoric peste nivelul la care suntem noi. Ideal ar fi fost un fotbalist de profilul lui Paul Păcurar„, a spus Paul Ciucă.

Divizionara terţă avea nevoie de un goalkeeper care să accepte statutul de rezervă al senatorului de drept Cătălin Ştef, la antrenamente prezentându-se şi Corado Leba (revenit după o perioadă în care a muncit în străinătate).

Industria mai are trei jocuri de verificare până la startul returului, cu FC Hunedoara (sâmbătă, 20 februarie, la ora 13.00) – la Oarda de Jos, miercuri, la Şura Mare cu FC Cisnădie şi în 27 februarie, returul cu FC Hunedoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea