Rămâi conectat

Politică Administrație

PLUS Alba: România normală are viitor. Vă mulțumim!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragi români, România pe care ne-o dorim și pentru care am luptat merită un viitor european. 

Așa cum am afirmat, în nenumărate rânduri, proiectul politic al PLUS e despre o Românie în care oamenii să nu mai renunțe: la principii, la viitor, la ei înșiși. E proiectul politic al unei generații de oameni pregătiți, gata să ofere perspectiva unui viitor mai bun tuturor românilor, într-o Europă modernă, prosperă și deschisă.

Vă mulțumim tuturor celor care nu v-ați pierdut speranța și ați ales să nu renunțați la România.

Votul de acum și modul în care a decurs el sunt niște semne de întrebare care ar trebui să dea de gândit la modul cel mai serios cu putință, politicienilor și în special Guvernului României. Guvernul PSD-ALDE nu a reușit sau nu a vrut să asigure, mai ales în diaspora, accesul către exercitarea unui drept fundamental, prevăzut de Constituție, acela de a vota. Rezultatul obținut de Alianța 2020 USR PLUS, atât la nivelul județului Alba, cât și la nivel național și în diaspora este unul care reflectă fără echivoc așteptările și dorința românilor din aceste momente, vizavi de clasa politică.

26 mai a însemnat o mobilizare incredibilă a unui electorat care s-a maturizat și știe ce vrea: oameni politici responsabili, competenți, proiecte politice, economice, sociale consistente și credibile.

Votul dumneavoastră face, în sfârșit, dovada că România a început, irevocabil, să se facă bine. Ne așteaptă, în Parlamentul European, 5 ani de muncă asiduă, în slujba și în interesul României și al românilor. Avem convingerea că vor fi niște ani care vor conta și care vor face România să conteze, inclusiv în plan extern, mult mai mult decât a făcut-o până acum.

Încă o dată, vă mulțumim tuturor pentru încredere. Vom reclădi România Împreună.

Biroul de Comunicare PLUS Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea