Rămâi conectat

Ştirea zilei

Plângere penală la DNA, pe numele primarului din Sebeș, Dorin Nistor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O plângere penală pe numele primarului din Sebeș, Dorin Nistor, a fost depusă la Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia pentru abuz în serviciu.

În cadrul ședinței de marți a Consiliului Local Sebeș, primarul Dorin Nistor, a spus, nemulțumit, în timp ce se discuta proiectul de hotărâre privind protejarea mediului înconjurător, a sănătăţii populaţiei şi a biodiversităţii în municipiul Sebeş, că Radu Cristian i-a depus plângere la DNA.

Contactat, joi, de ziarulunirea.ro, consilierul local Radu Cristian a confirmat că a depus o plângere la DNA pe numele primarului, pentru abuz în serviciu, deoarece nu a introdus pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind protejarea mediului înconjurător, a sănătăţii populaţiei şi a biodiversităţii în municipiul Sebeş, în termen de 30 de zile, așa cum prevede legea.

De asemenea, Radu Cristian a declarat că proiectul a fost introdus pe ordinea de zi doar în luna a 8-a, deși a fost finalizat doar în luna a 4-a.

El a adăugat că ar fi vrut să facă doar o ”informare” la DNA, însă nu a fost posibil, precizând că va mai depune plângeri ori de câte ori va fi nevoie.

Citește și VIDEO. Proiect privind protejarea mediului înconjurător, a sănătății populației și a biodiversității, respins la Sebeș, după dezbateri aprinse

Citește și Radu Cristian, după ce Adrian Bogdan a fost ales viceprimar: Pentru noua majoritate vom fi Vlad Țepeș. Ne-am pus în telefon numărul de la DNA

Citește și FOTO/ VIDEO: Ședința de constituire a Consiliului Local Sebeș. Adrian Bogdan ales viceprimar


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea