Rămâi conectat

Cultură Educație

Pieţele din Cugir vor fi administrate prin gestiune directă de autoritatea locală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Începând din această lună la Cugir s-a trecut la o nouă organizare a administrării activităţii pieţelor situate pe teritoriul localităţii. Hotărârea aparţine Consiliului local, urmare a şedinţei Tribunalului Alba care în cursul anului trecut a dispus rezilierea contractului de concesiune încheiat de primărie cu firma SC Dronca SRL Cugir. Având în vedere necesitatea implicării autorităţii publice locale de urgenţă în acest important sector, hotărârea administrării prin gestiune directă a activităţii pieţelor a fost luată fără o dezbatere publică, conform Legii nr. 52/2003, privind transparenţa decizională în administraţia publică.
În cadrul aceleiaşi reuniuni a legislativului local s-a aprobat Caietul de sarcini, Regulamentul, numărul de posturi, statul de funcţii şi organigrama cu privire la preluarea activităţii. Astfel cele două pieţe vor dispune de un administrator şi doi casieri, funcţii contractuale de execuţie cuprinse în organigrama serviciului public de administrare şi exploatare a pieţelor. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea