Rămâi conectat

Politică Administrație

Peste 6 milioane de lei în anul școlar 2017-2018 pentru programul ”Cornul şi laptele” în Alba! Contracte atribuite de CJ Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba a atribuit contractele către firmele Dorna Lactate şi Logistic Media Pop Art pentru programul ”Cornul şi laptele”

Consiliul Județean Alba a atribuit contractele pentru derularea programului guvernamental ”Cornul și laptele” în anul școlar 2017 – 2018. Valoarea acestora depășește 6,1 milioane de lei, fiind încheiate la sumele maxime estimate de către autoritatea contractantă.

Potrivit documentației, în anul școlar 2017 – 2018, în școlile din Alba vor fi distribuite circa 5,7 milioane de porții de produse lactate, respectiv un număr similar de produse de panificație. Pe fiecare dintre cele două loturi au depus oferte câte o singură firmă, respectiv Dorna Lactate SA din Suceava pentru poduse lactate și Logistic Media Pop Art SRL Ocna Mureș pentru produsele de panificație, acestea fiind și câștigătorii licitației.

Dorna Lactate SA va avea ca subcontractanți societățile Albalact SA Oiejdea din județul Alba și Setra Com SRL din Baia Mare – Maramureș. Firma din Ocna Mureș va furniza produsele de panificație cu ajutorul subcontractanților Achiziție și Dezvoltare SRL Voluntari – Ilfov și Vel Pitar SA, Punct de lucru Cluj. Preţul pentru produsele lactate este în valoare de 0,73 lei zilnic/UM/elev/preşcolar (fără TVA). Valoarea contractului de furnizare este de 4.188.230,46 lei, fără TVA. Albalact SA va primi de la Dorna Lactate SA suma de 795.763 de lei pentru servicii de depozitare, iar Setra Com SRL va fi plătită cu 335.058 de lei pentru servicii de transport.

”Data-limită minimă de consum a produselor transportate de la furnizor către unităţile şcolare va fi de: 8 zile de la data fabricaţiei, în cazul laptelui pasteurizat, 6 luni de la data fabricaţiei, în cazul laptelui UHT și 5 zile pentru iaurt simplu”, se susține în caietul de sarcini.

Preţul pentru produsele de panificaţie este în valoare de 0,34 lei zilnic/UM/elev/preşcolar (fără TVA). Cantitatea totală estimată este tot de 5.737.302 porţii, cu o valoare totală a contractului de furnizare de 1.950.682,68 lei, fără TVA. Subcontractorii vor fi plătiți cu 473.280 de lei (Achiziție și Dezvoltare SRL), respectiv 305.852 de lei (Vel Pitar SA). Data limită de consum a produselor transportate de la furnizor către unităţile şcolare va fi de 48 ore pentru cornuri şi batoane, iar pentru biscuiţi data limita de consum trebuie să acopere perioada dintre două livrări succesive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea