Pericole pe șoselele din Alba: Doi șoferi beți, depistați de polițiști în trafic. 0,86 mg/l, cea mai mare alcoolemie

Polițiștii din Alba au depistat în trafic doi șoferi, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest au rezultat valori de 0,36 mg/l, respectiv 0,86 mg/l.

La data de 05 august 2020, în jurul orei 03.20, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au depistat pe un tânăr de 25 ani, din comuna Budești, județul Bistrița Năsăud, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Horea din Alba Iulia, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 04 august 2020, în jurul orei 19,00, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un bărbat de 48 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Doinei din Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419