Performanţele… Performanţei Ighiu, la debutul în Liga a 3-a | Trupa lui Himcinschi, cea mai bună dintre nou-promovate şi prima în topul deplasărilor!

Din postura de debutantă în eşalonul terţ, Performanţa Ighiu uimeşte în prima parte a turului petrecut în Seria a 4-a. Invincibilă în deplasare, echipa condusă de Adorian Himcinschi are la activ câteva recorduri: cu 14 puncte (golaFC Hunedoara - Performanta 2veraj 12-5) – locul 4, este la egalitate ca şi punctaj cu Luceafărul Oradea (golaveraj 16-6) – locul 4 în Seria a 5-a, în fruntea topului echipelor nou-promovate în Liga a 3-a, până în prezent. Mai mult, ighienii sunt cei mai periculoşi în jocurile externe, strângând 10 puncte în 4 deplasări (golaveraj „afară” 9-3), acelaşi palmares avându-l liderul Naţional Sebiş (10 puncte, golaveraj 5-1). Performanţa a zburdat pe terenuri străine, cu victorii la Hunedoara, Ineu şi Işalniţa (CSU Craiova 2) şi remiză la Motru.

*Spaima deplasărilor!

Merituoasa grupare ighiană se simte precum peştele în apă în confruntările disputate departe de casă, Performanţa impresionând la acest capitol (se poate face o paralelă cu primul sezon al Unirii Alba Iulia în 2003, în Divizia A). „Avem în distribuţie jucători precum R. David, Bălaş, R. Moga, S. Turuş sau Fetiţa, ale căror calităţi se pliază pe caracteristicile întâlnirilor din deplasare. Şi strategia noastră este creionată pentru a pune respectivii fotbalişti în valoare”, a menţionat antrenorul Adorian CS Ineu - Performanta Ighiu 28Himcinschi. În deplasare au punctat golgheterul R. David – 5 goluri, S. Turuş – două, Bălaş şi Ov. Turuş. La acest capitol, Performanţa şi-a arătat forţa în returul barajului pentru promovare, când s-a impus cu 5-0 la Pecica.

ELIT

*Cei mai buni dintre… 69!

Gruparea ce-şi dispută partidele interne pe „Cetate” ocupă prima poziţie în ierarhia celor 69 de combatante din eşalonul terţ, în privinţa punctelor acumulate în deplasare. „Efectivul nostru este format din jucători tineri, majoritatea având un potenţial foarte bun. De altfel, de la startul sezonului, noi creştem de la joc la joc, progresăm. Seriozitatea, munca depusă şi nu în ultimul rând sprijinul venit din partea conducerii, reprezintă argumentele noastre la acest parcurs, unul care ne bucură pe toţi”, a încheiat Himcinschi. În runda următoare, Ighiul întâlneşte acasă pe Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic, sâmbătă, la ora 15.00.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...