Rămâi conectat

Sport

Performanță notabilă: blăjenii Tudor Balu și Cristian Bălău, vicecampionii României la volei de plajă, categoria speranțe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa A.C.S. Atomic Blaj, formată din Tudor Balu si Cristian Bălău, coordonată de profesorul Dan Balu, a obținut locul secund la Campionatul Național volei pe plajă, categoria Speranțe, competiție găzduită de Complexul Studențesc Tei din București, în cursul săptămânii trecute. Cei doi voleibaliști blăjeni au realizat, prin acest titlu de vicecampioni ai României, prima mare performanță a unei echipe din Alba la volei pe plajă.

La Campionatul Național de volei pe plajă, categoria Speranțe, organizat de Federația Română de Volei, au participat 21 echipe, șase dintre acestea fiind admise direct pe tabloul principal de 16: Grecu/Popovici (Westar/Provolei Arad); Biltiu/Dobre (Provolei Arad); Șugubeu/Bora (CTF Mihai I București); Enache/Ivan (CSM București); Stănescu/Stavar (Dinamo); Antonescu/Teis (CSM București). Alte două echipe au beneficiat de wildcard-uri: Balu/Bălău (Atomic Blaj) și Debrezeni/Dobre (CSM București), celelalte opt echipe venind din calificări. Echipa Atomic Blaj a avut o evoluție foarte bună pe parcursul turneului, Tudor Balu și Cristina Bălău reușind să obțină un rezultat extraordinar. Echipa din Blaj a învins în semifinală formația Westar Arad (Grecu/Popovici) și a întâlnit în finală CTF Mihai I Bucuresti (Șugubețu/Bora), pe care au pierdut-o, scor 1-2. Participarea echipei A.C.S. Atomic Blaj la această competiție a fost sprijinita financiar de Magic Gardens Events Crăciunel, iar antrenamentele pentru pregătire s-au desfășurat pe terenul de volei de la Astoria Poll Park Alba Iulia. (Nicu GOGA, Radio Blaj)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea