Performanţa Ighiu, „regina remizelor”, caută victoria în Banat, cu ACS Poli Timişoara 2 | Trei absenţe importante din efectivul lui Mihai Manea

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Dispută între vecinele de clasament, pe „Calor”, vineri, de la ora 18.00, între ACS Poli Timişoara 2 (locul 8, 27 de puncte) şi Performanţa Ighiu (poziţia a 7-a, 30 de puncte), contând pentru etapa a 23-a a Seriei a 4-a.

Gruparea condusă de Mihai Manea, devenită „regina remizelor” în retur nu a pierdut de 7 întâlniri, are trei egaluri consecutive şi şase în total în această primăvară. Probleme majore în linia mediană, întrucât Trifa şi Oniche sunt accidentaţi, sperându-se în recuperarea lui I. Grozav, în plus şi Cl. Oara este suspendat. „Întâlnim o echipă tânără, ambiţioasă, care va încerca să se impună pentru a ieşi din zona periculoasă. Noi venim după trei egaluri la rând şi este clar că ne dorim să câştigăm acest joc”, a declarat antrenorul Mihai Manea.

ELIT

În precedenta confruntare, ighienii au remizat cu Industria Galda de Jos, în derby „de Alba”, scor 2-2, după ce au condus cu 2-0 la pauză, iar adversarii au egalat în inferioritate numerică. În tur, împotriva „satelitului” prim-divizionarei, Performanţa a reuşit cea mai categorică victorie stagională, un „set la zero”, meci în care a marcat şi portarul Tiut, din penalty.

Dan HENEGAR