Rămâi conectat

Sport

Performanța Ighiu – proiect pentru Liga a 2-a: antrenamentele la Drâmbar, jocurile interne – la Ighiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Noul proiect al Performanței Ighiu prinde contur, elevii antrenorului Mihai Manea urmând să desfășoare antrenamentele la Drâmbar, pe terenul Europei Alba Iulia, iar jocurile oficiale, pe stadionul din Ighiu, divizionara terță având obiectiv promovarea în Liga a 2-a.

Sunt discuții avansate, probabil se vor finaliza în curând. Mai trebuie să stabilim anumite detalii cu Neluțu Popa, cel care este responsabil acum cu Europa Alba Iulia„, a precizat Armando Popescu, finanțatorul grupării ighiene.

De asemenea, Performanța va avea de la 1 iulie un nou director sportiv, în persoana lui Cătălin Crăciun, fostul jurnalist sportiv, care a activat anul trecut o anumită perioadă de timp, la Mureșul Vințu de Jos, în Liga a 4-a.

Astfel, reprezentanții Performanței intenționează să preia Europa Alba Iulia, ce activează la nivel juvenil, pentru a structura piramida preocupărilor fotbalistice, discuțiile fiind avansate în această chestiune. În noua stagiune a Ligii a 3-a, partidele de pe teren propriu se vor desfășura tot la Ighiu, intenționându-se ca o parte din gazon, cel din zona băncilor de rezerve, unde drenajul suferea, să fie refăcut.

Tot la Drâmbar, la baza sportivă „Mureșul”, va ființa în scurt timp Școala de Fotbal „Gicu Grozav”, o altă inițiativă de lăudat al părților implicate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea