Rămâi conectat

Sport

Performanța Ighiu, gata de atacarea promovării în Liga a 4-a | În ultimul amical, 3-0 la Zlatna pentru trupa lui Himcinschi

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimul joc de verificare al iernii, Performanța Ighiu 2024 a obținut, în deplasare, cu CS Zlatna, ocupanta locului secund în Liga a IV-a, un succes net, scor 3-0 (1-0), conturat prin golurile lui S. Turuș, Scheau și R. Moga.

Astfel, gruparea pregătită de Adorian Himcinschi încheie seria meciurilor amicale fără a primi gol, precedentele fiind 4-0 cu Metalu Aiud și 4-0 cu juniorii Unirii Alba Iulia. În acest test de final de pregătire, formula ighenilor a fost compusă din A. Mureșan – Scheau, H. Marian, G. Toma, Ad. Păcurar – C. Dănilă, Oniche, Onacă, R. Moga – S. Turuș, Mucea; au mai intrat Bleza, Dup, Stânea (absenți Andreica, A. Miclea, Necreală, Fîntînă; I. Gherman – cu care s-a încheiat colaborarea). În același context, merită consemnat și un alt rezultat, CSU Alba Iulia – Voința Stremț, scor 5-1 (2-0), și liderul seriei secunde din Liga a V-a învingând clar o formație din eșalonul superior.

Ighienii au realizat până în prezent cinci transferuri, R. Moga (Industria Galda), Oniche (CS Zlatna), Dup (Sticla Arieșul Turda), Mucea și Bleza (AFC Micești) și este foarte aproape să înregimenteze un alt jucător important, apărătorul Corpade (de la CS Zlatna), mutare ce se va finaliza în aceste zile. Performanța Ighiu 2004, noua reprezentantă a comunei, după ce echipa din eșalon terț a aruncat prosopul în vară, a iernat pe prima poziție a ierarhiei Seriei 1 a Ligii a V-a. Formația antrenată de Adorian Himcinschi este neînvinsă în prima parte a campionatului (11 victorii și o remiză), având 4 puncte avans față de contracandidata la șefie Inter Unirea, ce nu a abandonat lupta. În prima etapă a returului, ighienii joacă pe teren propriu cu FC Lopadea Nouă (locul 10), duminică, 10 martie, la ora 10.00, pe terenul doi al Stadionului “Cetate”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea