Performanţa Ighiu, buget „low-cost” în retur! Primăria comunei se implică în susţinerea ocupantei locului secund, după liderul “U” Cluj

Performanţa Ighiu, ocupanta locului secund în ierarhia turului Seriei a 5-a din Liga a 3-a, la 4 puncte de contracandidata la promovare „U” Cluj, va beneficia de un buget „low-cost” în partea secundă a campionatului. Retragerea unuia dintre investitorii privaţi a dus la o reducere a fondurilor pentru divizionara terţă în această primăvară, în partea secundă a campionatului urmând ca Primăria comunei Ighiu să se implice financiar în sprijinirea formaţiei pregătite de Mihai Manea, în proporţie egală cu finaţarea privată. „Am discutat în această dimineaţă (n.r. – vineri) cu primarul Traian Rusu şi am înţeles că există disponibilitate şi deschidere. Am trimis o analiză a bugetului avut în tur şi o proiecţie a bugetului în retur, care va fi unul „low-cost”, de aproximativ 70 la sută, comparativ cu toamna. În principiu, Consiliul Local Ighiu ne va ajuta în susţinerea a 50 la sută din bugetul de care avem nevoie până la terminarea stagiunii. În toată ecuaţia aceasta, după parcugerea paşilor legali, contează şi momentele când vor fi alocate fondurile”, a declarat Armando Popescu, finanţatorul grupării ighiene.

* Fetiţa şi Iclănzan, interesanţi pentru „U” Cluj şi ACS Şirineasa

Performanţa Ighiu va relua pregătirile în 22 ianuarie, s-a renunţat la cantonamentul de la Codlea, iar în retur jocurile interne se vor disputa la Ighiu, după ce în prima parte a stagiunii au avut loc pe „Cetate”. În acest context, precizăm că doi dintre cei mai buni jucători, fundaşul Iulian Iclănzan şi mijlocaşul Răzvan Fetiţa (golgheter în tur), se află pe lista de achiziţii a altor pretendente la eşalonul superior, liderii ACS Şirineasa (Seria a 4-a) – în cazul fundaşului şi „U” Cluj (Seria a 5-a), în ceea ce-l priveşte pe Fetiţa. „Le-am transmis jucătorilor că Performanţa Ighiu este dispusă la negocieri cu orice club, indiferent cum se numeşte. Nu ne opunem nici unei plecări, în condiţii avantajoase pentru fotbalişti şi club. Ştim că interesul altor grupări, am primi informaţii, dar concret nu există nicio ofertă”, a încheiat Armando Popescu. În atari condiţii, „U” Cluj pare să aibă o misiune mult mai facilă în primăvară, bătălia pentru promovare simplificându-se considerabil.

 

Dan HENEGAR

2 Comentarii

De langa Albacher 12 ianuarie 2018 at 19:54

Cum locul 1 e ocupat de U Cj,locul 2 nu se premiaza si se poate juca cu buget micsorat de bani publici..!!!

Dorel 13 ianuarie 2018 at 15:24

Sunt convins ca “U”si Sabau aveau cosmaruri privind promovarea gandinduse la Ighiu.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...